‘Ajax-transfer door Mino Raiola’

Foto: ‘Ajax-transfer door Mino Raiola’

Het is bijna een zekerheidje dat Ryan Gravenberch in de aankomende zomer bij Ajax vertrekt en Juventus lijkt de knuppel als eerste in het hoenderhok te gaan gooien. De Oude Dame zou namelijk klaar zijn om een openingsbod uit te brengen.

Naar verluidt rekent de werkgever van Matthijs de Ligt stiekem al een beetje op de komst van de jonge Ajacied, door de goede relatie van zaakwaarnemer Mino Raiola (die de belangen van de 19-jarige middenvelder behartigt) met de clubleiding in het Allianz Stadium.

Volgens Italiaanse media gaat Juventus het bij de Johan Cruijff ArenA proberen met een openingsbod van 25 miljoen euro plus maximaal tien miljoen aan bonussen. Dat lijkt overeen te komen met de vraagprijs die Ajax hanteert voor zijn speler, dus mogelijk kunnen er snel spijkers met koppen geslagen worden.

‘Ga niet gratis weg’

Gravenberch liet onlangs over zijn toekomst weten: “Het ligt bij mijn zaakwaarnemer en mijn vader. Ik weet niet of ik komende zomer al vertrek. Wat ik wel zeker weet, is dat ik niet vertrek als Ajax niets aan mij verdient. Ik heb hier de hele jeugd gespeeld. Ajax is altijd goed voor me geweest. Ik heb veel aan de club te danken. Dan kan ik het niet maken transfervrij weg te gaan. Dat zal ook niet gebeuren.”

Ook Bayern München is concreet voor de hoofdrolspeler in dit verhaal, maar Der Rekordmeister hikt tegen de vraagprijs van Ajax aan…

Verdien 3.40 keer je inleg als er minder dan 2,5 keer gescoord wordt bij Ajax-Benfica!

Accepteren?

  • Ja
  • Nee
323+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie