‘Liverpool schakelt door na Gravenberch-nieuws’

Foto: ‘Liverpool schakelt door na Gravenberch-nieuws’

Liverpool was één van de geïnteresseerde ploegen om Ryan Gravenberch over te nemen van Ajax. De Engelse grootmacht kreeg volgens de Britse pers een aardig tikje te verwerken toen bleek dat Gravenberch openstaat voor een zomerse overgang naar FC Bayern München. 

Liverpool was één van de eerste ploegen die belangstelling leek te hebben voor de Ajax-middenvelder. The Reds kregen in de Champions League-editie van vorig seizoen twee keer de kans om Gravenberch van héél dicht bij te bekijken. In de groepsfase van het toernooi stonden Liverpool en Ajax op Anfield en de Johan Cruijff ArenA tegenover elkaar. 

Gravenberch 

Volgens berichtgeving van de transferspecialist Fabrizio Romano heeft Gravenberch andere toekomstplannen dan Liverpool. De club van Jürgen Klopp lijkt echter niet heel lang te treuren om het mislopen van de Nederlandse middenvelder. De ploeg heeft volgens Liverpool Echo nu Marcos Llorente (Atlético Madrid) doorgeschoven als belangrijkste transfertarget. 

Ajax en Bayern moeten het eerst eens worden over het bedrag om het eenjarige contract van de middenvelder af te kopen, dus helemaal kansloos is Liverpool nog niet. Ajax en Gravenberch zijn al lang met elkaar in onderhandeling over de verlening van de in 2023 aflopende verbintenis. Het ziet er niet naar uit dat de twintigjarige middenvelder een nieuwe verbintenis gaat ondertekenen. Eerder kwam al naar buiten dat zaakwaarnemer Mino Raiola een ontsnappingsclausule in het nieuwe contract op wil laten nemen. Ajax zou dat niet zien zitten. 

Ondertussen moet Gravenberch er in het huidige seizoen alles aan doen om zijn basisplek niet kwijt te raken. De middenvelder was zeker van zijn plek bij de eerste elf, raakte geblesseerd en moest daarna even van de bank beginnen. Inmiddels lijkt de jongeling zijn plek ‘op acht’ weer in bezit te hebben. 

Ajax wint Champions League? Jij wint 17x je inzet!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Waar ligt de toekomst van Gravenberch?

  • Bij AJax
  • Bij Bayern München
  • Toch bij Liverpool
  • Bij andere club
128+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie