Naast Clasie nóg een AZ’er terug in Oranje?

Foto: Naast Clasie nóg een AZ’er terug in Oranje?

Jory Clasie werd vorige week verblijd met het nieuws dat bondscoach Louis van Gaal hem heeft opgenomen in de voorselectie van het Nederlands elftal. De kleine gifkikker van AZ krijgt daarmee de voorkeur boven bijvoorbeeld Ryan Gravenberch (Ajax) en Joey Veerman (PSV).

Iemand die op eenzelfde scenario hoopt, is AZ-ploeggenoot Bruno Martins Indi. Hij debuteerde in 2012 voor Oranje, maar speelde in 2017 zijn laatste interland. “Nee, ik ben géén ex-international, maar een international die al een tijd niet meer in Oranje heeft gespeeld”, benadrukt BMI vandaag in De Telegraaf.

Oranje-boek nog niet gesloten

In zijn periodes bij Stoke City en FC Porto werd hij nooit meer opgeroepen. “Ik blijf erin geloven dat ik een optie kan zijn voor Oranje, daarom heb ik destijds de keuze voor AZ gemaakt. Om een betere voetballer te worden en in de picture te blijven. En om te genieten van het spel. Dat doe ik nu.”

Martins Indi heeft al een WK onder Van Gaal meegemaakt, dat kan natuurlijk helpen. “Kijk: ik heb 34 interlands, ik zal mezelf nooit in Oranje proberen te praten. Persoonlijk zit ik al een tijd lekker in mijn vel en beleef mijn beste periode bij AZ. Als ik gewoon blijf doorgaan, dan kom ik hopelijk vanzelf weer in aanmerking. Dat is alleen niet aan mij.”

Houdt BMI de nul en wint AZ daarmee van Bodo/Glimt donderdag? Pak 4.50x je inleg!

BMI gaat nog terugkeren in Oranje

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
76+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie