Messi bijt van zich af met Instagram-DM: ‘Ezel’

Foto: Messi bijt van zich af met Instagram-DM: ‘Ezel’

Toen Lionel Messi FC Barcelona vorig jaar verliet voor Paris Saint-Germain zei analist Jamie Carragher dat de Argentijn ‘niet zo een hele goede versterking was’ voor de Franse club. En dat kwam de Engelsman duur te staan. Even later stuurde Messi hem namelijk een privébericht op Instagram. ‘Het kwam erop neer dat hij mij een ezel noemde.’

Vandaag de dag neemt Carragher Messi overigens nog altijd niet op in zijn eigen EA Sports FIFA Team of the Year. “Nee, geen Messi in mijn team. Ik bedoel, we voerden deze discussie al aan het begin van het seizoen. Cristiano Ronaldo of Messi. Ik was de Messi-man en hij (Gary Neville, red.) de Ronaldo-man. Maar in mijn elftal is er voor beiden geen plek.”

“Messi is niet blij met mij, nee. Ik was aan het begin van het seizoen ietwat kritisch richting Cristiano. Ik vond dat hij geen geweldige aanwinst voor Manchester United was. En ik gaf Messi als voorbeeld. Ik zei toen dat Messi geen geweldige versterking voor PSG was. Ik kreeg vervolgens een privébericht op Instagram.”

DM’etje

“Van niemand minder dan Messi. Ik ga geen privéberichten laten zien, maar het kwam erop neer dat Messi mij een ezel noemde! Hij kijkt naar Monday Night Football en ik hoop dat hij ook naar Friday Night Football kijkt. Messi, ik houd heel erg veel van je. Je bent de beste voetballer aller tijden. Als je ons met elkaar vergelijkt, ben ik de ezel. Dat accepteer ik ook, maar dat betekent niet dat je alsnog in mijn team komt. Je hebt in het vorige kalenderjaar niet goed genoeg gespeeld, ook al heb je in de zomer de Copa America gewonnen. Het is niet voldoende om mijn man Mohamed Salah uit het team te laten.”

Wint PSG de Champions League? Win negen keer je inleg bij bet365!

Zou Messi in jouw elftal staan?

  • Ja
  • Nee
60+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie