Kamp-Dest spreekt zich uit over transfergeruchten

Foto: Kamp-Dest spreekt zich uit over transfergeruchten

Als het aan Sergiño Dest ligt, blijft hij gewoon bij FC Barcelona. Een move naar bijvoorbeeld Bayern München zou de rechtervleugelverdediger niet zien zitten.

Dat werd bevestigd door Michael Reschke, oud-technisch directeur van Der Rekordmeister en momenteel actief voor makelaarsbureau ICM Stellar Sport, waar Dest is aangesloten. “Dest heeft momenteel niet de ambitie om van club te veranderen. Ik ben sceptisch over een transfer naar Bayern in de zomer”, zegt de Duitser tegenover BILD.

Veel interesse

Xavi zou niet het volle vertrouwen hebben in Dest, waardoor een vertrek een realistische optie lijkt. Zeker omdat de 21-jarige oud-Ajacied nog de nodige waarde vertegenwoordigd. Bij een interessant bod wil Barcelona zeker nadenken, nadat het in 2020 nog 21 miljoen euro aan Ajax betaalde voor de international. Naast Bayern München werd de Amerikaan ook gelinkt aan Chelsea en Atlético Madrid.

Ondanks de toegenomen concurrentie door de komst van Dani Alves, wil Dest vechten voor zijn plek bij Barça. Dit seizoen kwam hij tot zestien officiële duels in het Blaugrana. De laatste maanden kampte Dest met verschillende blessures én het coronavirus.

Verwacht je dat Barça de Europa League wint? Profiteer van de odd van 9!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Kan hij beter vertrekken?

  • Ja, beste optie
  • Nee, voor zijn kans gaan bij Barça
101+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie