‘NAC Breda meldt zich bij Feyenoord’

Foto: ‘NAC Breda meldt zich bij Feyenoord’

Bij Feyenoord speelt Naoufal Bannis dit seizoen geen rol van betekenis: oefenmeester Arne Slot maakt maar héél mondjesmaat gebruik van het talent. Mogelijk biedt een huurperiode in de Keuken Kampioen Divisie uitkomst; NAC Breda heeft zich namelijk gemeld voor de spits.

TIP: Jacks.nl is live en biedt zowel sportweddenschappen als een online casino aan. Waag een gokje bij Jack’s!

De krant BN/De Stem schrijft op maandagochtend: “NAC heeft met spoed een garantie voor doelpunten nodig. Trainer Edwin de Graaf zet op meerdere paarden tegelijk in. De spits die NAC met diepte, snelheid, beweging en scorend vermogen van extra stootkracht moet voorzien, is Naoufal Bannis.”

“De eerstedivisionist wil de 19-jarige aanvaller van Feyenoord tot het einde van dit seizoen huren. Dat wordt bevestigd door betrokkenen. Op de achtergrond informeert NAC ook naar andere aanvallers mocht Bannis niet haalbaar blijken…”

Tom Boere

Eén van die ‘andere aanvallers’ is volgens BN/De Stem Tom Boere. De 29-jarige spits is Bredanaar, maar speelde nooit in het Rat Verlegh Stadion. Op dit moment staat hij onder contract bij Eredivisie-verrassing SC Cambuur, waarvoor hij in de eerste seizoenshelft veertien (competitie)duels speelde en drie keer tot scoren kwam. Boere is een gewaardeerde kracht in Leeuwarden en een transfer naar NAC ligt daarom niet een-twee-drie voor de hand.

Feyenoord-coach Arne Slot gaf Bannis in de derde voorronde van de Conference League nog een basisplek tegen FC Drita (0-0). Toen zei hij: “Of hij mijn eerste spits is? Vandaag zeker, haha. Voor hem geldt wat voor elke speler geldt: hij zal moeten presteren.” Sindsdien kiest hij echter voor Bryan Linssen óf Cyriel Dessers op de positie van nummer negen.

Verdien 1.66 keer je inleg als NAC van FC Eindhoven wint!

Goede stap voor Bannis?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
126+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie