Nijhuis-ophef duurt voort: “Dat mag nooit”

Foto: Nijhuis-ophef duurt voort: “Dat mag nooit”

Bas Nijhuis keurde woensdagavond een doelpunt van Feyenoord-aanvaller Luis Sinisterra af. Alireza Jahanbakhsh zou een overtreding op een speler van Heracles Almelo hebben gemaakt, maar dat leidde tot veel ophef.

Nijhuis gaf na afloop te kennen dat hij spijt had van zijn uiteindelijke beslissing. “Een honderd procent goal”, zo vindt ook oud-profvoetballer Luigi Bruins in FC Rijnmond. “Kijk, als je honderd keer naar zo’n overtreding kijkt wordt het vanzelf iets meer wel dan niet. Maar je zag dat Nijhuis het er niet mee eens was, voor zoiets mag de VAR de scheidsrechter nooit naar de zijlijn roepen.”

Rijnmond-verslaggever Dennis van Eersel vond het bovendien lang duren voordat er eindelijk een knoop werd doorgehakt. Hij heeft wel een idee om de VAR te verbeteren. “Bedenk er een tijd voor, voor de VAR. Als dat niet lukt binnen die tijd is het blijkbaar niet overduidelijk”, zo luidt zijn conclusie.

Feyenoord blijft winnen

Sinisterra scoorde uiteindelijk alsnog twee keer, waardoor hij Feyenoord een 2-1 zege bezorgde. Thomas Verhaar vindt het niet belangrijk dat het opnieuw moeizaam ging in tegenstelling tot Ajax. “Daar moet je niet naar kijken. Je moet blij zijn dat Feyenoord wint en goed speelt, normaal gesproken verloren ze zulke wedstrijden.”

Maakt Sinisterra de 1-0 tegen Fortuna? Win negen keer je inleg bij bet365!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Eens?

  • Ja
  • Nee
58+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie