“Nouri zei altijd: ‘Laat het me even weten als je weggaat'”

Foto: “Nouri zei altijd: ‘Laat het me even weten als je weggaat'”

Davy Klaassen raakt nog altijd emotioneel wanneer hij aan Abdelhak Nouri denkt. Een gezamenlijke foto uit het seizoen 2016-2017 treft de Ajax-middenvelder in het hart.

Klaassen noemt het onderwerp Nouri ‘lastig’. “Ik weet nog dat ik weg was en dacht: aan de ene kant had ik hier graag bij willen zijn, maar aan de andere kant zou het misschien ook nog meer impact hebben gehad”, zo laat hij Ajax TV weten. “Hij zei altijd tegen me: laat het me even weten als je weggaat, want dan neem ik het over. Ik had een goede band met hem.”

In 2017 haalde Ajax de Europa League-finale tegen Manchester United. Voor Klaassen zorgt die campagne voor dubbele gevoelens. “Het halen is het hoogtepunt, maar als je verliest, kan ik niet terugkijken met een goed gevoel. Op die dag is er geen blijdschap, want je gaat erheen om te winnen.”

Buitenland

Klaassen is na een periode van Everton en Werder Bremen weer terug bij Ajax. Dat zorgde wel voor druk. “Je weet wel dat je eigenlijk tien procent extra moet laten zien, want je ging op je top weg en dan moet je eigenlijk ook weer op dat niveau binnenkomen. Anders zal het altijd worden gezien als: hij is niet meer zo goed als vroeger. Daar was ik me wel van bewust.”

Scoort Klaassen tegen Besiktas? Win 2.40 keer je inleg bij bet365!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door AFC AJAX MEDIUM (@ajaxmedium)

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie