United betaalt 9 miljoen om zich te ontdoen van Solskjaer

Foto: United betaalt 9 miljoen om zich te ontdoen van Solskjaer

Manchester United heeft de beslissing genomen om afscheid te nemen van zijn oefenmeester Ole Gunnar Solskjaer, zo bevestigen diverse Engelse media in de nacht van zaterdag op zondag. The Red Devils gingen op zaterdagavond met 4-1 onderuit bij Watford.

Na de pijnlijke verliespartij op Vicarage Road (Donny van de Beek maakte het enige United-doelpunt) kwamen de bestuursleden van de Premier League-grootmacht al bijeen voor een crisisberaad. Daarin heeft men klaarblijkelijk besloten om afscheid te nemen van Solskjaer.

Het dagblad The Times onthult dat de Noor één jaarsalaris meekrijgt als ‘oprotpremie’, wat neerkomt op zo’n negen miljoen euro. Het medium weet óók te vertellen dat de familie Glazer, de eigenaar van Manchester United, vól op de komst van Zinédine Zidane als nieuwe coach mikt. Zizou is clubloos na zijn vertrek uit het Estadio Santiago Bernabéu van Real Madrid.

‘Ik heb geloof in mezelf!’

Na afloop van de blamage bij Watford wilde Solskjaer nog niet speculeren over zijn toekomst. “Ik heb altijd geloof in mezelf, maar op dit moment is het een moeilijke periode voor ons”, zei hij. “Het heeft niet veel zin om veel te zeggen over de wedstrijd van vandaag. We zijn afgebluft in de eerste helft en we lieten ze te makkelijk in de zestien komen. De eerste helft was heel, heel slecht. We moeten zorgen dat de spelers met een betere mindset aan de aftrap komen.”

Wint United dit seizoen de FA Cup? De odd bedraagt 8.00!

Terecht?

  • Ja
  • Nee
675+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie