Berghuis ‘wilde Ajacieden wegsturen’: “Hun humor”

Foto: Berghuis ‘wilde Ajacieden wegsturen’: “Hun humor”

Hoewel Steven Berghuis bekend staat als een bloedfanatieke speler, is hij buiten de lijnen ook zeker niet vies van een dolletje. Al gaat dat tegenwoordig wel anders dan eerder, zo vertelt de linkspoot aan Ajax Life.

Berghuis is zelf nog niet in de maling genomen door zijn nieuwe ploeggenoten in Amsterdam. “Het valt sowieso wel mee. Voetbalhumor is een beetje van vroeger. Ik denk dat het in de kleedkamer veranderd is. Het is allemaal serieuzer. Natuurlijk dol je onder de douche, maar je bent toch veel meer met de volgende training of jezelf bezig. Soms kan het goed zijn om de druk met humor wat van de ketel te halen, dat klopt. Richard Witschge loopt er nog steeds, dus die moeten we dan in de gaten houden.”

Wel was er sprake van plaagstootjes tijdens het EK afgelopen zomer, toen Berghuis nog speler van Feyenoord was. “Wat grappig was: ik kreeg een schaal uitgereikt vanwege mijn 25ste interland. De Ajaxjongens wisten dat Ajax geïnteresseerd was.”

Stiekem op de foto met de Ajacieden

Zelf wilde hij daar echter nog niets van weten. “Toen ik met die schaal voor de foto poseerde, gingen de Ajaxjongens om me heen staan. De buitenwacht heeft die foto niet gezien, maar hij is er wel. Ik probeerde ze tevergeefs weg te sturen, maar dit was hun humor”, lacht Berghuis tot slot.

Wordt Berghuis met Ajax kampioen dit seizoen? Pak 166 eu met 100 inzet!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door AFC AJAX MEDIUM (@ajaxmedium)

Berghuis is wereldtop

  • Eens
  • Dat net niet
844+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie