‘Tadic krijgt bizarre bonus bij winst op Portugal’

Foto: ‘Tadic krijgt bizarre bonus bij winst op Portugal’

Dusan Tadic kan zondag naast een sportieve ook een financiële slag als Servië wint van Portugal. De Servische overheid zou namelijk een flinke beloning uitreiken aan de spelers bij een overwinning op de concurrent.

Diverse Servische media beweren dat de voltallige selectie, waaronder Ajacied Tadic, een bonus krijgt van liefst één miljoen euro. Deze wordt mogelijk gemaakt door een akkoord met de overheid van het Balkanland. Volgens de berichtgeving maakte de president van de Servische bond dat bekend aan spelers in het vliegtuig richting Portugal.

Portugal en Servië hebben in hun WK-kwalificatiegroep allebei zeventien punten voor aanvang van het laatste duel. De Portugezen beschikken over een beter doelsaldo, waardoor een gelijkspel in eigen huis zondag volstaat om als koploper te eindgen. De Serviërs zullen moeten winnen om zich direct te kwalificeren voor het WK in Qatar. De nummer twee maakt via de play-offs nog wel kans op een ticket. Luxemburg staat verrassend derde met negen punten. Ierland (zes punten) en Azerbeidzjan (één punt) sluiten de rijen.

Domper met Ajax

Tadic had aanvankelijk weinig zin in de interlands meldde hij aan het begin van de week. Door het gelijkspel met Ajax tegen Go Ahead Eagles, voor de tweede keer op rij 0-0, wilde hij liever in Amsterdam het gesprek aangaan met zijn ploeggenoten. “Ik ben niet blij met de interlands. Als je niet wint, wil je altijd in gesprek met de spelers en de trainers om te proberen te zoeken naar een oplossing”, zei de aanvaller destijds tegen Voetbal International. “Maar er zit niets anders op… “Nu gaan we naar de nationale ploegen en kijken we als we terugkomen naar de oplossing. Het moet beter.”

Wordt Tadic een miljoen rijker? Winst van Servië levert je liefst €575 op bij een inleg van €100!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door AFC AJAX MEDIUM (@ajaxmedium)

Terechte beloning?

  • Ja, zeker
  • Dit is wel too much..
188+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie