‘Marc Overmars zorgt voor grote verrassing’

Foto: ‘Marc Overmars zorgt voor grote verrassing’

Volgens het Engelse kwaliteitsdagblad The Athletic heeft directeur voetbalzaken Marc Overmars voor een grote verrassing gezorgd door ‘nee’ te zeggen tegen een aanbieding van Newcastle United. De beleidsbepaler lijkt dus behouden te blijven voor Ajax.

Degradeert Newcastle United uit de Premier League? Verdubbel je inleg!

Het leek klaar als een klontje: Overmars zou de Johan Cruijff ArenA inruilen voor St. James’ Park. The Magpies werden onlangs ingelijfd door een consortium uit Saoedi-Arabië, dat wilde plannen heeft. Op termijn moet de huidige nummer negentien (!) van de Premier League zelfs een rol van betekenis gaan spelen in de Champions League. Daar zijn megatransfers voor nodig en volgens meerdere bronnen was Overmars degene die dat in goede banen moest leiden.

The Daily Mirror schreef zelfs dat hij zijn salaris zou kunnen verviervoudigen en Valentijn Driessen van De Telegraaf meldde: “Het gaat sowieso concreet worden dat er gesproken gaat worden, op korte termijn. Als wij in Nederland iemand willen hebben, praat je alleen met degene die je wil hebben. Maar in Engeland is dat iets anders, dan praten ze met een aantal die kandidaten zijn. En Marc is er daar een van.”

Telefoontje van Newcastle


The Athletic onthult op maandagochtend dat Overmars ergens in de afgelopen periode ook daadwerkelijk een telefoontje heeft gekregen van The Magpies. Vervolgens ging hij in conclaaf met de hoge heren in de Johan Cruijff ArenA, die aangaven hem per se voor Ajax te willen behouden. Daar zou de voormalige linksbuiten dus gehoor aan hebben gegeven.

Voor Newcastle zit er niets anders op dan door te schakelen naar andere opties, zoals bijvoorbeeld Luis Campos van Lille OSC of Michael Edwards van Liverpool.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door AFC AJAX MEDIUM (@ajaxmedium)

Goede beslissing?

  • Ja
  • Nee
845+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie