‘Erik ten Hag verrast met opstelling Ajax’

Foto: ‘Erik ten Hag verrast met opstelling Ajax’

Oefenmeester Erik ten Hag van Ajax is niet zo van het rouleren. Vanavond spelen de Amsterdammers tegen Go Ahead Eagles (aftrap: 20.00 uur) en dat lijkt toch de ideale mogelijkheid om een paar van zijn ‘overbelaste’ spelers rust te geven.

Stunt Go Ahead in de ArenA? De odd is, hou je vast: 23.00!

Volgens het Algemeen Dagblad is de coach dit echter absoluut niet van plan. De krant claimt zelfs te weten dat hij de opstelling die hij hanteerde in de Champions League-clash tegen Borussia Dortmund (1-3 winst) één op één overneemt.

Wie iemand als David Neres verwacht op de plek van Antony of Davy Klaassen op de positie van Steven Berghuis, komt vermoedelijk dus bedrogen uit. Wél rijst zo langzamerhand de vraag hoe hij zijn vaste wisselspelers tevreden wil houden, als ze de kans ook al niet meer krijgen in de competitie tegen de ‘kleintjes’.

“Ik heb het niet over spelers sparen”

Rond het duel met Dortmund zei Ten Hag nog over rouleren: “Willen we succesvol zijn, dan hebben we meer spelers nodig die iets kunnen bijdragen aan de ploeg, die iets extra’s kunnen brengen of die het kunnen opvangen mochten we tegen blessures of schorsingen aanlopen. Ik heb het niet over spelers sparen. Sparen, dat is de vertaling van supporters. Maar als er andere jongens zouden gaan spelen, dan betekent dit dat zij ook een bijdrage kunnen gaan leveren en de kans krijgen voor de toekomst een bijdrage te leveren voor de selectie.”

Overigens behoort André Onana tegen Go Ahead weer tot de wedstrijdselectie van Ajax. Hij zit op de bank.

Verwachte opstelling Ajax: Pasveer; Mazraoui, Timber, Martínez, Blind; Álvarez, Gravenberch, Berghuis; Antony, Haller en Tadic.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door AFC AJAX MEDIUM (@ajaxmedium)

Verrassend als hij niet rouleert?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
2345+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie