La Gazzetta dello Sport onthult ‘Ihattaren-besluit’

Foto: La Gazzetta dello Sport onthult ‘Ihattaren-besluit’

Mohamed Ihattaren is niet van plan om zijn voetbalcarrière voortijdig te beëindigen. Volgens La Gazzetta dello Sport wil de middenvelder actief blijven op de velden, maar niet in Italië.

Wedden op duels van Sampdoria? Maak een account aan bij bet365 en pak de bonus van 100 euro!

Ihattaren verruilde afgelopen zomer PSV voor Juventus, dat hem meteen bij Sampdoria stalde. In Genua had de middenvelder moeten bewijzen dat hij het Italiaanse voetbal aan kan na een veelbesproken periode in Eindhoven. De werkelijkheid is dat hij door fysieke en mentale problemen nog altijd geen minuut speelde in het shirt van de Serie A-club.

Nederland

Onlangs keerde Ihattaren terug naar Nederland. Officieel vanwege privé-redenen, maar al snel wisten verschillende media te onthullen dat hij doodongelukkig zou zijn. Calciomercato onthulde zelfs dat hij zich depressief zou voelen en daarom zou overwegen om te stoppen als profvoetballer. Dat verhaal werd echter al snel naar het rijk der fabelen verwezen.

De Italiaanse sportkrant schrijft dat Ihattaren zijn zinnen heeft gezet op een nieuw avontuur. De middenvelder zou in januari officieel afscheid willen nemen van Sampdoria en hij hoopt dat Juventus wil meewerken aan een transfer naar een club die wél bij hem past. Het is niet bekend aan welke clubs hij denkt, maar een Italiaanse club zou dus geen kans maken.

Ihattaren heeft geen goede relatie meer met zaakwaarnemer Mino Raiola. Mogelijk ruilt hij de veelbesproken spelersmakelaar in richting de winterse transferwindow.

Een goede zet?

  • Ja
  • Nee
831+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie