‘Lach verdwenen uit Barcelona-kleedkamer’

Foto: ‘Lach verdwenen uit Barcelona-kleedkamer’

Het ontslag van oefenmeester Ronald Koeman heeft nog maar weinig teweeggebracht bij FC Barcelona. Op zaterdagavond leden de Catalanen immers alweer puntenverlies: in het Camp Nou-stadion werd het 1-1 tegen Deportivo Alavés.

Wint Barça uit bij Dinamo Kiev? Win €155 met €100 inzet! 

Misschien nog wel erger: slechts 37.278 supporters woonden het Primera División-duel bij, sinds november 2001 een laagterecord. Interim-trainer Sergi Barjuan reageert op een persconferentie: “Barça is het altijd aan zijn stand verplicht om te winnen, op moeilijke momenten als deze is winnen de enige manier om weer respect te krijgen.” Midweeks neemt Barça het op tegen Dinamo Kiev in de Champions League: “Een overwinning zou ons veel vreugde geven en de manier waarop de Catalanen het zien, veranderen.”

‘Plezier terugkrijgen’

De coach heeft nog maar weinig tijd gehad om iets anders te proberen: “Ik probeer benaderbaar te zijn en zoek het beste voor het team. Het klopt dat spelers van Barça veel talent hebben, dat moeten ze benutten in de wedstrijd. We willen onze stijl terugvinden, we moeten het initiatief nemen en een team zijn. Dan krijgen we het plezier terug.”

Op dit moment gaan de spelers van Barcelona gebukt onder de druk: “Op dit soort moeilijke momenten is het moeilijk een lach te vinden in de kleedkamer.” Frenkie de Jong, Ansu Fati, Ousmane Dembélé en Ronald Araújo keren terug in de wedstrijdselectie voor het duel in het miljardenbal: “Dat is belangrijk voor de concurrentie in de groep, dat is voor iedereen een motivatie.”

Coutinho uitgefloten

Als oud-speler kan Sergi zich goed verplaatsen in Philippe Coutinho, die zaterdag uitgefloten werd: “Ik heb met Coutinho gesproken. Ik vertelde hem dat ik ook ben uitgefloten in Camp Nou. Het enige dat je kan doen, is sterk zijn en jezelf blijven en dat is wat ik van hem vraag. We hopen om de Coutinho van Liverpool weer terug te vinden.”

Odds Dinamo Kiev-Barcelona bij bet365: Dinamo Kiev 5.00, gelijkspel 3.90, Barcelona 1.55

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Komt het goed met Barça?

  • Dat denk ik wel
  • Nou…
262+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie