‘Ajax komt woensdag met belangrijk contractnieuws’

Foto: ‘Ajax komt woensdag met belangrijk contractnieuws’

Marc Overmars hoopt binnen afzienbare tijd een aantal spelers voor langere tijd aan de club te verbinden. Met Edson Álvarez is dat gelukt, want de Mexicaan tekent woensdag een verbetert contract. Dat meldt Voetbal International.

Op wedstrijden van Ajax inzetten doe je bij bet365. Krijg nu €100 bonus!

Álvarez kwam in de zomer van 2019 over van América en was de opvolger van Matthijs de Ligt. Joël Veltman bleek het in die periode echter beter te doen dan de Mexicaan, waardoor hij plotseling op het middenveld kwam te spelen. Als verdedigende middenvelder bleek hij vooral in Europese wedstrijden van meerwaarde te kunnen zijn.

Nadat hij afgelopen seizoen zijn plaats gedurende een korte tijd verloor aan Davy Klaassen, is hij inmiddels alweer een lange periode een vaste waarde op het Amsterdamse middenveld. Het is daarom niet vreemd dat Overmars besloot om de Zuid-Amerikaan een contract voor een langere tijd aan te bieden. Waar de huidige verbintenis tot 2024 loopt, gaat hij met zijn nieuwe contract een jaar langer door bij Ajax.

Grote successen van Ajax

De Amsterdammers doen het dit seizoen weer uitstekend. Waar Ajax in de competitie met 25 punten en een doelsaldo van +35 bovenaan staat, won het in de Champions League driemaal afgetekend van achtereenvolgens Sporting CP, Besiktas en Borussia Dortmund. Vooral de laatste overwinning zorgde binnen Europa voor een luid applaus in de sportkranten.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door AFC AJAX MEDIUM (@ajaxmedium)

Is Álvarez onmisbaar voor Ajax?

  • Ja, hij is een geweldige speler
  • Nee, zijn concurrenten zijn minstens even goed
722+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie