De beste voetbaluitzendingen van deze week: midweeks Eredivisie-plezier!

Foto: De beste voetbaluitzendingen van deze week: midweeks Eredivisie-plezier!

Het voetbalseizoen gaat verder en vele fans zijn weer blij om wekelijks van een goede dosis voetbal te kunnen genieten. Dit hoeft alleen niet specifiek in het weekend, want gedurende de week staat er ook veel moois op de planning. Welkom bij de beste voetbaluitzendingen van deze week.



Maandag 20 september



Met een rustige maandag trappen we de week af. Er staat immers een midweekse speelronde op de planning, wat betekent dat er veel voetbalplezier is op de verschillende dagen. Toch sluit de maandag vooral de speelronde in La Liga en de Keuken Kampioen Divisie af.



Een greep uit de leukste uitzendingen van 20 september hieronder:

19.50 uur op ESPN: Jong PSV – ADO Den Haag, 20.10 uur op Ziggo Sport Voetbal: UEFA Champions League documentaire: The Players, 20.55 uur op Ziggo Sport Voetbal: FC Barcelona – Granada



Dinsdag 21 september



Op de dinsdag is het tijd om te genieten, want dat is wanneer de nieuwe speelronde in de Eredivisie aftrapt. Het begint allemaal met een leuke wedstrijd van de koploper, maar daar blijft het niet bij. Verder wordt er ook in Spanje gestreden om belangrijke punten.



Een greep uit de leukste uitzendingen van 21 september hieronder:


18.45 uur op ESPN: Fortuna Sittard – Ajax, 19.25 uur op Ziggo Sport: Getafe – Atlético Madrid, 20.55 uur op ESPN: RKC Waalwijk – Willem II


Nadat Ajax afgelopen zaterdag een complete vernedering compleet veroorzaakte in de Johan Cruijff ArenA door Cambuur met 9-0 op te rollen, is Fortuna Sittard de volgende tegenstander. De nummer 15 van de Eredvisie staat op slechts vier punten en wist na de openingswedstrijd van het seizoen niet meer te winnen. Toch hoopt de club op een stunt. 



De avond van Eredivisie-plezier wordt vervolgens afgesloten met een wedstrijd tussen RKC Waalwijk en Willem II. Na afgelopen weekend hoopt uitdager Willem II opnieuw volle punten te pakken om richting de top drie van de ranglijst te kruipen. RKC Waalwijk wil juist de winst pakken om naar het linkerrijtje te springen.




Woensdag 22 september



Woensdag breekt weer heerlijk de week en dat is deze week niet anders. Het is immers een drukke voetbalavond in Nederland met maar liefst vier wedstrijden om voor klaar te zitten, waaronder één kraker. Dat kan niet anders dan genieten worden.



Een greep uit de leukste uitzendingen van 22 september hieronder:


18.45 uur op ESPN: NEC – FC Utrecht, 18.45 uur op ESPN 2: Go Ahead Eagles – PSV, 21.00 uur op ESPN: PEC Zwolle – Sparta Rotterdam, 21.00 uur op ESPN 2: Feyenoord – sc Heerenveen


De avond trapt om kwart voor zeven direct met twee mooie wedstrijden af. Zowel NEC als Go Ahead Eagles verwachten thuis een uitdager. Het betreffen FC Utrecht en PSV respectievelijk. Beide wedstrijden lijken dan ook direct voor mooie duels te gaan zorgen, want beide thuisploegen doen het tot nu toe vrij goed. Wel moet gesteld worden dat PSV de blamage van afgelopen zondag nog even weg wil spoelen.



Vervolgens is het om negen uur tijd voor nog twee wedstrijden, waarbij het niet PEC Zwolle tegen Sparta Rotterdam is waarvoor we klaar gaan zitten. Er staat namelijk een kraker tussen Feyenoord en sc Heerenveen op de planning. Bij winst halen de Rotterdammers de Friezen namelijk in en wordt mogelijk zelfs de derde plek overgenomen.




Donderdag 23 september



Donderdag is het tijd om de midweekse speelronde af te sluiten en dat doen we zeker niet onaardig. Er staat namelijk nog een toffe kraker op de planning, terwijl SC Cambuur simpelweg weer de moet bij elkaar moet rapen om het veld te betreden. Verder wordt ook in Spanje een wedstrijd gespeeld.



Een greep uit de leukste uitzendingen van 23 september hieronder:


18.45 uur op ESPN: SC Cambuur – Heracles Almelo, 20.30 uur op Ziggo Sport: Granada – Real Sociedad, 21.00 uur op ESPN: FC Twente – AZ


De kraker waar we het over hebben op de donderdagavond wordt tussen FC Twente en AZ gestreden. Doorgaans mag er altijd vuurwerk verwacht worden bij zo’n wedstrijd, maar de vraag is nog maar of dat voor deze editie ook zo is. AZ staat immers troosteloos op de zeventiende plek en heeft in vier gespeelde wedstrijden pas één keer gewonnen. FC Twente doet wat dat betreft betere zaken met zeven punten.







Vrijdag 24 september 



We sluiten de week op rustige wijze af, want een nieuwe ronde van de Keuken Kampioen Divisie trapt af. Via Voetbal op Vrijdag blijf je bij EPSN op de hoogte van alle hoogtepunten van de vrijdagavond. Deze vrijdag alleen geen nieuwe Eredivisie-wedstrijd, want de teams zijn nog aan het bijkomen van de midweekse speelronde. Wel kun je aanschuiven voor Club Brugge dat het tegen Leuven opneemt.



Een greep uit de leukste uitzendingen van 24 september hieronder:


20.00 uur op ESPN: Voetbal op Vrijdag, 20.00 uur op ESPN 2: Telstar – Jong AZ, 20.40 uur op Ziggo Sport Voetbal: Club Brugge – OH Leuven

Wat is de mooiste wedstrijd van de week?

  • Feyenoord – sc Heerenveen
  • FC Twente – AZ
  • Anders
23+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie