De beste voetbaluitzendingen van deze week: Oranje aan zet!

Foto: De beste voetbaluitzendingen van deze week: Oranje aan zet!

Het voetbalseizoen is weer gestart en vele fans zijn weer blij om wekelijks van een goede dosis voetbal te kunnen genieten. Dit hoeft alleen niet specifiek in het weekend, want gedurende de week staat er ook veel moois op de planning. Welkom bij de beste voetbaluitzendingen van deze week.

Maandag 30 augustus

We trappen de week rustig af, want er zijn geen wedstrijden om van te genieten. In plaats daarvan moeten we het doen met de samenvattingen van afgelopen weekend. Zo genieten we van doelpunten, praten we na met Rondo en is de ESPN-variant Dit was het Weekend ook van de partij.

Een greep uit de leukste uitzendingen van 30 augustus hieronder:

16.30 uur op ESPN: Dit was het weekend, 18.00 uur op Ziggo Sport Voetbal: Ziggo Sport Goals, 21.55 uur op Ziggo Sport: Rondo


Dinsdag 31 augustus

Ook op de dinsdag is er geen voetbalplezier te vinden op de verschillende zenders. Wel worden kijkers verblijd met previews van het WK van volgend jaar. Ook zijn er een aantal specials om naar uit te kijken.

Een greep uit de leukste uitzendingen van 31 augustus hieronder:

15.30 uur op ESPN: Top 45 Feyenoord-goals Jon Dahl Tomasson, 20.00 uur op ESPN: DOC: Voor altijd Mister PSV, 21.55 uur op Ziggo Sport: WK 2022 Kwalificatie Preview

PSV wordt namelijk uitgelicht via clubicoon Willy van der Kuijlen. De voetballer overleed eerder dit jaar op 74-jarige leeftijd, waarna het land collectief treurde om het verlies van de legende. Met 311 goals houdt ‘Skiete Willy’ nog altijd het record en dus is het niet meer dan logisch dat de iconische PSV’er zijn eigen documentaire krijgt.


Woensdag 1 september

Terwijl dinsdag een preview gaf van het WK van volgend jaar, is woensdag de dag waarop er daadwerkelijk gevoetbald wordt. De nieuwe maand trapt dan ook op fantastische wijze af. Nederland komt immers in actie!

Een greep uit de leukste uitzendingen van 1 september hieronder:

20.35 uur op NPO 3: NOS WK-kwalificatie Voetbal 2022: Noorwegen – Nederland, 20.35 uur op Ziggo Sport: WK 2022 Kwalificatie: Denemarken – Schotland

Om half negen is het tijd om aan te schuiven voor een lekker potje voetbal. Noorwegen ontvangt namelijk het Nederlands elftal voor een potje ouderwets voetbal. De prijs: een stapje dichterbij het WK van 2022 komen. Het is immers een kwalificatiewedstrijd.

Ook Denemarken komt in actie op deze woensdagavond. De Denen nemen het op tegen Schotland en spelen tevens om te kwalificeren. Het gaat in Groep F dan ook tussen de nummers één en twee van de poule en dus zal het ook zeker een spannende wedstrijd zijn om te volgen.


Donderdag 2 september

Ook op donderdag gaat het voetbalfeest door. Wederom is het tijd voor een aantal kwalificatiewedstrijden. Deze keer alleen niet van het Nederlands elftal, maar dat moet de pret niet drukken. Er is namelijk een tof alternatief.

Een greep van de leukste uitzendingen van 2 september hieronder:

20.00 uur op ESPN: DOC: Onana – The Boss, 20.15 uur op Ziggo Sport: WK 2022 Kwalificatie Switch, 20.35 uur op Ziggo Sport Voetbal: WK 2022 Kwalificatie: Hongarije – Engeland

Het is weer tijd voor een Switch-programma. Doorgaans heeft het niet de voorkeur, maar tijdens WK Kwalificatiewedstrijden is het wel een toffe manier om op de hoogte te blijven. Je krijgt namelijk iedere goal mee en ziet als het ware live alle hoogtepunten van de wedstrijden.

Mocht je uitgebreider stil willen staan bij een wedstrijd kan dat uiteraard ook. Dan is het de wedstrijd tussen Hongarije en Engeland die gekeken kan worden. Ziggo Sport zendt de wedstrijd namelijk uit op Ziggo Sport Voetbal.


Vrijdag 3 september 

We sluiten de week op rustige wijze af, want een nieuwe ronde van de Keuken Kampioen Divisie trapt af. Gezien de interlandperiode is er geen nieuwe speelronde in de Eredivisie en dus hebben we het te doen met FC Den Bosch die Excelsior ontvangt. Ook ontvangt Helmond Sport FC Emmen!

Een greep uit de leukste uitzendingen van 3 september hieronder:

18.45 uur op ESPN: FC Den Bosch – Excelsior, 21.00 uur op ESPN: Helmond Sport – FC Emmen

Gaat Nederland winnen van Noorwegen?

  • Zeker!
  • Dat wordt gelijkspel.
  • Ben bang van niet…
38+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie