‘Mbappé hint met actie op aanstaande monstertransfer’

Foto: ‘Mbappé hint met actie op aanstaande monstertransfer’

Paul Pogba staat al jaren hoog op de verlanglijst van Paris Saint-Germain. De Franse middenvelder van Manchester United zou aankomende zomer een transfervrije overstap naar Frankrijk overwegen, maar er liggen meerdere kapers op de kust. Volgens Spaanse media grijpt PSG namelijk niet alleen naast Pogba. 

De Fransen proberen naast de Franse middenvelder ook Kylian Mbappé al maanden langer aan zich te binden, De Franse superster heeft een contract tot 2022 in Parijs en onderhandelingen over een langer verblijf liepen al spaak. Daardoor gaat PSG er stilletjes vanuit dat de pijlsnelle aanvaller aan het einde van het seizoen transfervrij vertrekt.

De twee internationals van Frankrijk worden mogelijk wel teamgenoten na dit seizoen: volgens Spaanse media gaat Real Madrid de twee bijna transfervrije supersterren in januari een aanbod doen. De financiële situatie van de Spaanse grootmacht is op dit moment niet goed genoeg om (één van) de twee supersterren deze zomer aan te trekken.

UPDATE 18.30u

De geruchten dat Kylian Mbappé Paris Saint-Germain deze zomer nog inruilt voor Real Madrid worden alsmaar sterker. Radio Marca komt nu met een nieuwtje dat de vermoedens weer wat extra versterkt. Het radiostation weet dat de familie van de rappe aanvaller inmiddels al een optrekje in de Spaanse hoofdstad gekocht hebben. Zij gaan zich vestigen in het noorden van Madrid.

De vedette van PSG heeft nog één jaar contract in Parijs en lijkt die niet van plan te verlengen. In dat geval moet de topclub Mbappé wel verkopen, anders loopt hij volgend jaar gratis het Pars des Princes uit. De Franse aanhang heeft zich al tegen de aanvaller gekeerd. Zo werd hij in het thuisduel tegen Strasbourg vorige week nog uitgefloten. 

Wordt deze transfer al snel officieel?

  • Ja
  • Nee
247+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie