Feyenoord-deceptie: moeilijk verhaal

Foto: Feyenoord-deceptie: moeilijk verhaal

Wil Feyenoord in het nieuwe voetbalseizoen echt een rol van betekenis spelen, dan moeten de Rotterdammers zich nog versterken op de transfermarkt. Maar met een lege portemonnee is het moeilijk om goede spelers aan te trekken…

Joey Veerman (sc Heerenveen) lijkt bijvoorbeeld gewoonweg niet haalbaar te zijn. Technisch directeur Frank Arnesen reageert in Voetbal International: “Ik vind hem een geweldige speler en hij is een type dat we missen in het elftal. De trainer is ook gek met hem. Ik denk alleen dat het een moeilijk verhaal wordt, doordat we financieel beperkt zijn.” Geldt dat ook voor een nieuwe spits? “Ja.”

Maar… er stonden toch investeerders klaar om geld in Feyenoord te pompen? “Nee. Of in elk geval niet voor deze zomerwindow. We hebben er wel over gesproken, maar er is nog niks. Bij PSV gingen ze zitten en was het na een halve dag geregeld: vijftig miljoen euro. Je kunt van alles zeggen over Brabanders, maar daar redeneren ze zo: PSV heeft hulp nodig? Oké, dan gaan we het dóén. En dan kwam er ook nog niks over naar buiten.”

De Deen vervolgt: “Ik denk dat het bij Feyenoord wat ingewikkelder ligt. Dat heeft onder meer te maken met de structuur van de club, met al die entiteiten, zoals de rvc, het Stico, de Vrienden van Feyenoord en de directie. Allemaal hebben ze iets te vertellen. Vooropgesteld: het is geweldig dat die Vrienden de club destijds geholpen hebben, maar ik weet niet of het zo makkelijk wéér gebeurt. Ik ga er dan ook van uit dat er voorlopig niks komt. Komt er wél wat, dan is dat geweldig.”

Beetje zielig?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
505+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie