‘Joan Laporta haalt Cruijff naar Barcelona’

Foto: ‘Joan Laporta haalt Cruijff naar Barcelona’

Joan Laporta heeft, zoals verwacht, de presidentsverkiezingen gewonnen bij FC Barcelona. Het is de verwachting dat de nieuwe voorzitter van de Catalanen meteen zijn stempel wil drukken in het Camp Nou-stadion, te beginnen met de komst van… Jordi Cruijff!

Voetbal International schrijft op maandagochtend: “Een van de eerste daden van Joan Laporta als nieuwe president van Barcelona is het binnenhalen van Jordi Cruijff als technisch directeur. Dat meldt het Spaanse radiostation RAC1. Cruijff zou woensdag al arriveren in Barcelona om zijn terugkeer bij de club te bekrachtigen. De zoon van Johan Cruijff zei eerder al dat zijn vader zeker op Laporta zou hebben gestemd.”

De kans is groot dat Cruijff bij Barça samen gaat werken met Ronald Koeman, want Laporta sprak in een eerder stadium al zijn steun uit aan de trainer. De voormalige bondscoach van het Nederlands elftal reageerde gisteren: “Het enige dat ik weet, is dat mijn contract na dit seizoen nog een jaar doorloopt. De nieuwe voorzitter zal zijn zegje doen. Ik concentreer me alleen op het winnen van wedstrijden. De rest ligt niet in mijn handen.”

Laporta beloofde onlangs dat hij alles op alles zou zetten om Lionel Messi in Catalonië te houden: “Ik zal alles doen om hem voor Barcelona te behouden. Ik weet dat hij mijn voorstel in overweging neemt, maar dan moeten jullie, de fans, wel op mij stemmen. Als ik niet win, weet ik zeker dat Messi niet in Barcelona blijft.”

Goede zet?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
389+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie