“Het feit dat ze al meedoen in de titelstrijd… wauw”

Foto: “Het feit dat ze al meedoen in de titelstrijd… wauw”

Manchester United won gisteravond met 0-1 van Burnley in de Premier League en staat eerste in de competitie, met drie punten voorsprong op Liverpool. Gaan de Red Devils straks het kampioenschap pakken? Het zou een verrassing zijn.

Bij Sky Sports zegt Gary Neville: “Ik denk niet dat er iemand is die er nu opeens zeker van is dat Manchester United kampioen zal worden, maar het feit dat ze al meedoen in de titelstrijd… wauw. Dat had ik nooit zien aankomen. Het is een vreemd seizoen. Waarom zouden de Manchester United-fans er niet in mogen geloven? Waarom zou deze ploeg er niet in mogen geloven? Kijk naar de voorste vier, naar de vier middenvelders, naar Bruno Fernandes… er lopen echt een paar fantastische spelers rond.”

De oud-voetballer vervolgt: “Ik heb het gevoel dat de spelers merken dat ze er echt een speciaal seizoen van kunnen maken. Het is echt een vreemd jaar, alles verandert per week. Je hebt geen idee wat er gaat gebeuren en United kan profiteren van die onvoorspelbaarheid. Liverpool was vorig jaar met afstand de beste ploeg van de competitie. Acht weken geleden zou iedereen voorspellen dat zij de titel ook dit jaar weer zouden winnen. En op dat moment zou je niet denken dat United ook maar mee zou doen. Maar United is aan het bouwen, de spirit groeit, ze winnen wedstrijden en daardoor groeit het zelfvertrouwen. Ook gaat United steeds beter voetballen.”

Zie jij United kampioen worden?

  • Ik wel
  • Ik niet
101+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie