Georginio Wijnaldum deelt complimenten uit aan Ajax

Foto: Georginio Wijnaldum deelt complimenten uit aan Ajax

Ajax verloor thuis met 0-1 van Liverpool in de Champions League en ging gisteren op Anfield Road ook al met 1-0 onderuit. Desondanks stelt Georginio Wijnaldum voor de camera van SBS6 dat hij onder de indruk is geraakt van de Amsterdammers.

De Oranje-middenvelder zegt namelijk: “Het was heel zwaar, maar dat wisten we natuurlijk van tevoren, dat Ajax een goed voetballend team heeft. We wisten dat het heel moeilijk en zwaar zou worden, ook als je ziet hoeveel wedstrijden we spelen, dan is een wedstrijd tegen Ajax geen makkelijke. Maar dat maakt het extra lekker dat we toch hebben gewonnen.”

Wijnaldum gaat verder over Ajax: “Ik denk dat ze twee heel goede wedstrijden hebben gespeeld, maar je ziet dat wij heel volwassen zijn, daarom hebben we denk ik gewonnen. In de Premier League kom je altijd zulke wedstrijden tegen, dan moet je heel volwassen zijn om de wedstrijd te winnen, ook als je niet goed speelt. Dat hebben wij twee keer tegen Ajax gehad. We creëerden vandaag meer kansen dan in Amsterdam, maar ik denk dat Ajax het over twee wedstrijden heel goed gedaan heeft.”

Zijn ploeggenoten vallen bij bosjes met blessures, maar Gini voelt zich juist fit: “Ik heb eigenlijk niks te klagen, ik ben gezegend dat ik fit blijf deze periode. Ik hoop dat het ik het tot einde van het seizoen kan volhouden. Dat gaat wel moeilijk worden, maar ik heb er vertrouwen in dat het gaat lukken.”

Mooie complimenten?

  • Vind ik wel
  • Koop je niks voor
130+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie