‘Marc Overmars werkt aan Ajax-tovertransfer’

Foto: ‘Marc Overmars werkt aan Ajax-tovertransfer’

Directeur voetbalzaken Marc Overmars presteert soms het onmogelijke bij Ajax en volgens diverse buitenlandse media werkt de technische man van de Amsterdammers nu wéér aan een heuse ‘tovertransfer’. Hij denkt te kunnen cashen voor Perr Schuurs.

Gisteren berichtte de Liverpool Echo al dat Overmars maar liefst 30 miljoen euro denkt te kunnen krijgen voor de jonge verdediger en dat wordt vandaag bevestigd door een hoop andere Engelse kranten, zoals bijvoorbeeld The Mirror en The Daily Mail. Het is al langer bekend dat Liverpool een oogje heeft op de Limburger.

Het is een publiek geheim dat men in de Johan Cruijff ArenA eigenlijk helemaal niet zo tevreden is over de ontwikkeling die Schuurs doormaakt. In de Eredivisie kan hij het wel bolwerken, maar in de Champions League tegen Liverpool (0-1 verlies), Atalanta Bergamo (2-2) en FC Midtjylland (1-2 winst) was hij de zwakste man in het elftal van oefenmeester Erik ten Hag.

Achter de schermen is Overmars op zoek naar een stopper die het gewenste niveau wél aankan en wat dat betreft zou het fijn zijn om 30 miljoen euro te incasseren voor Schuurs. Onmogelijk? Dat zou je misschien zeggen, maar eerder bokste de bestuurder het voor elkaar om Maximilian Wöber door te verkopen aan Sevilla voor 11 miljoen euro. En het Italiaanse Cagliari wordt na dit seizoen geacht om liefst 10 miljoen euro af te tikken voor ‘miskoop’ Razvan Marin…

Als Ajax 30 miljoen euro krijgt…

  • Is dit inderdaad een tovertransfer
  • Is dat toch logisch?
1578+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie