De beste voetbaluitzendingen van dit weekend: dood of de gladiolen!

Foto: De beste voetbaluitzendingen van dit weekend: dood of de gladiolen!

Het weekend is weer begonnen en dus is het weer tijd om te genieten. Zoals gebruikelijk zetten we ook deze week weer de beste uitzendingen van het voetbalweekend op het rijtje. Zowel op zaterdag als zondag zijn er topwedstrijden te zien en dus zetten wij op een rij waar en wanneer je ze kunt zien!



Zaterdag 14 november



Dit weekend is rustiger dan normaal, want de interlandperiode is aangebroken. In plaats van competitiewedstrijden bij de grootste competities in Europa. Alleen de Keuken Kampioen Divisie gaat gewoon door.



Een greep uit de leukste uitzendingen van 14 november hieronder: 


16.20 uur op FOX Sports 1: FC Dordrecht – De Graafschap, 18.45 uur op FOX Sports 1: NAC Breda – Telstar, 20.15 uur op Ziggo Sport: UEFA Nations League Switch, 20.35 uur op Ziggo Sport Voetbal: UEFA Nations League: Portugal – Frankrijk, 21.00 uur op FOX Sports 1: Roda JC Kerkrade – MVV Maastricht


In de Keuken Kampioen Divisie kan genoten worden drie wedstrijden van verschillend niveau. Zo speelt NAC in eigen huis tegen Telstar, ontvangt Dordrecht De Graafschap en sluit Roda JC de avond af tegen MVV. 



De avond kun je echter óók vullen met de Nations League Switch. Deze start namelijk vanaf 20.15 uur weer op Ziggo Sport. Hier zie je alle hoogtepunten van de verschillende interlands die gespeeld worden op de avond!




Zondag 15 november



De laatste dag van het weekend is al weer begonnen. Normaal gesproken zouden we hier een traantje om laten, maar dat is op 15 november niet het geval. Nederland speelt namelijk in de Nations League, wat betekent dat nationalistische trots begint te kriebelen in de voetbalharten.



Een greep uit de leukste uitzendingen van 15 november hieronder: 


17.45 uur op NPO 1: NOS Voetbal Nations League, 20.35 uur op Ziggo Sport Voetbal: UEFA Nations League: Italië – Polen, 20.40 uur op Ziggo Sport: UEFA Nations League Switch


Terwijl de zaterdag als voorproefje diende voor de Nations League gaat zondagavond het avontuur verder voor Oranje. Het Nederlands elftal neemt het namelijk op tegen Bosnië & Herzegovina. De eerste wedstrijd in Bosnië eindigde onbeslist, maar Nederland hoopt in eigen huis natuurlijk wel meer dan een puntje mee te nemen.



Nederland staat nu immers nog maar op vijf punten uit vier wedstrijden. Winst is simpelweg een vereiste als Oranje zicht wil houden op de eerste plek in de poule. Als Italië en Polen, die later op de avond spelen, tegen elkaar gelijkspelen staat Nederland gelijk weer bovenaan in de poule. 



Dit alleen dan nog wel samen met Polen, waar volgende week nog een krachtmeting tegen volgt. Polen werd echter al een keer verslagen. Alles is voor Oranje dus nog mogelijk, mits zondag optimaal voor Nederland verloopt.

Gaat Oranje winnen van Bosnië en Herzegovina?

  • Ja
  • Nee
18+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie