Drommel gevleid door AZ-interesse: “Het is toch een topclub in Nederland”

Foto: Drommel gevleid door AZ-interesse: “Het is toch een topclub in Nederland”

FC Twente heeft nog niets gehoord van AZ wat betreft Joël Drommel. De Alkmaarders zouden interesse hebben in de 23-jarige keeper, maar hebben zich volgens Twente-directeur Jan Streuer dus nog niet gemeld. 

Streuer hoorde ook van de belangstelling, maar als het aan de Tukkers ligt maakt Drommel geen transfer. “Er speelt niks”, bevestigde de technisch directeur aan TC/Tubantia. “We willen hem houden, dat is duidelijk. Een goede keeper is belangrijk.” De goalie stond maandag dan ook gewoon op het trainingsveld van Twente.  

Vorige week kwam Voetbal International met het nieuws dat AZ Drommel ‘hoog op het lijstje’ had staan. De clubleiding houdt rekening met een eventueel vertrek van Marco Bizot, die wordt gelinkt aan Valencia, Sevilla en Celta de Vigo. Mocht het van een Spaanse transfer komen, willen de Alkmaarders Drommel als vervanger halen. In de Grolsh Veste beschikt hij nog tot een contract tot medio 2021, al kan de club nog wel de optie voor een extra jaar lichten.

Update 27/07 19.15u
Joël Drommel heeft inmiddels ook zelf gereageerd op de vermeende AZ-interresse.”Je leest hier en daar wel wat. Het is mooi om te horen, een compliment, het is toch een topclub in Nederland”, zegt de goalie in gesprek met TC/Tubantia. Hij is echter niet bezig met een vertrek uit Enschede. “Ik zie het wel, ik ben hier met mijn hoofd. Ja, dat kan ik echt. Ik ben keeper, een eenling, ik moet een rustige basis zijn.”

Is Drommel toe aan een stap hogerop?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
72+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie