‘Schmidt moet direct tegenslag slikken bij PSV’

Foto: ‘Schmidt moet direct tegenslag slikken bij PSV’

Roger Schmidt zal deze zomer een nieuwe speelwijze inslijpen bij PSV. De Duitser zal daarbij ongetwijfeld met een schuin oog naar de transfermarkt kijken, maar de opvolger van Ernest Faber zal beperkingen moeten accepteren door de coronacrisis.

Het Eindhovens Dagblad schrijft: “Belangrijkste uitdaging voor de club is nu dat er geld binnenkomt om alle verplichtingen komend seizoen te kunnen nakomen. Vanuit zijn toekomstige plek in de dug out probeert Schmidt daar op zijn manier een bijdrage aan te leveren. De coach had graag een aantal mutaties in de selecties willen doorvoeren, maar moet zijn wensenlijstje de komende weken waarschijnlijk enigszins inkorten.”

Inkomende transfers zouden natuurlijk een ander perspectief kunnen bieden. Italiaanse media blijven aanvoerder Denzel Dumfries linken aan AC Milan. Het ED: “Dumfries zou volgens Italiaanse media voor een vraagprijs van 15 miljoen euro zijn aangeboden, maar heel aannemelijk klinkt dat niet. Hoewel de prijzen van spelers onherroepelijk omlaag zullen gaan, is de aanvoerder van PSV van dusdanig grote waarde voor de Eindhovenaren dat zo’n bedrag niet met veel gejuich omarmd zal worden.”

“Dumfries wordt begeleid door zaakwaarnemer Mino Raiola en normaal gesproken is hij het eerste aanspreekpunt voor geïnteresseerde clubs. Raiola liet vorige week al weten dat potentiële kopers op dit moment andere besognes hebben dan transfers”, zo voegt het medium toe.

Een wijs besluit?

  • Ja
  • Nee
334+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie