‘Erik ten Hag gaat verrassende ‘transfer’ maken’

Foto: ‘Erik ten Hag gaat verrassende ‘transfer’ maken’

Eerder dit seizoen werd oefenmeester Erik ten Hag van Ajax vooral in verband gebracht met een overstap naar Bayern München. Dat lijkt niet meer geïnteresseerd te zijn, maar de coach heeft nog een ander ijzer in het vuur: Borussia Dortmund.

Volgens de krant BILD hengelt de Bundesliga-topclub namelijk nadrukkelijk naar de diensten van de trainer. De clubleiding in het Signal Iduna Park is namelijk niet tevreden over het functioneren van Lucien Favre, die nu voor de groep staat in Dortmund, en denkt er hard over na om de Zwitser in de aankomende zomer te vervangen. Ten Hag zou dus zijn opvolger moeten worden.

Directeur voetbalzaken Marc Overmars van Ajax liet een paar maanden geleden nog weten over de toekomst van de oefenmeester: “Erik ten Hag kan na komende zomer nog makkelijk een seizoen mee. Hem laat ik zeker nog niet gaan, hoewel ik weet dat hij op lijstjes voorkomt bij grote Europese topclubs. Die deur blijft voorlopig gesloten.”

De coach liet op zijn beurt doorschemeren een verhuizing naar Beieren wel te zien zitten: “Bayern is een fantastische club en ik heb daar een mooie tijd gehad. De club zit zeker in mijn hart.” Het is niet bekend wat hij van Borussia Dortmund als optie vindt. Vertrekt hij naar het Signal Iduna Park, dan treedt hij in de voetsporen van Peter Bosz, die Ajax in de zomer van 2017 verliet voor de Duitsers.

Ten Hag naar Dortmund?

  • Moet hij doen
  • Moet hij niet doen
2394+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie