‘Vandaag Inside-ontploffing aanstaande’

Foto: ‘Vandaag Inside-ontploffing aanstaande’

Merel Ek heeft bijval gekregen nadat ze een harde sneer van René van der Gijp ontving naar aanleiding van haar kritiek op Johan Derksen. De Vandaag Inside-bargast was afgelopen vrijdag alsnog kritisch op Derksen, nadat ze eerder in de week niet had ingegrepen op de uitspraken die De Snor had gedaan over politicus Habtamu de Hoop. Bij RTL Boulevard neemt men het op voor Ek.

Vandaag Inside onder hoogspanning

Ek gaf vrijdag aan dat ze zich verschrikkelijk heeft gevoeld over de uitspraken van Derksen en dat ze niet heeft ingegrepen. “Was dan lekker thuisgebleven en op de bank blijven liggen”, sneerde Van der Gijp haar vervolgens toe. Bij RTL Boulevard wekte dat verbazing bij presentator Frank Dane, die het opmerkelijk noemt dat er ruzie lijkt binnen het eigen team. “Was dat nou iets van een sneer van René? Van: joh, waarom ben je dan gekomen?”

Showbizzkenner Aran Bade noemt het een slappe bedoening van Van der Gijp. “Ik vond het ook een beetje slap van René. Merel voelt zich verantwoordelijk, want zij heeft het filmpje van Habtamu de Hoop meegenomen naar de studio. Zij heeft hem gevraagd naar die 18 miljoen euro die is vrijgemaakt voor de Friese taal en hij heeft daarop gereageerd. Zij is daar op die kruk toen niet ingegaan op wat Johan zei. René doet nu van: heb je daar de hele week mee gezeten?! Ja, dat zit haar natuurlijk dwars. Ik snap dat wel.”

Vandaag Inside-relletjes stapelen zich op

Lex Uiting vindt het opvallend dat er constant gedoe is rondom het programma. “Ik heb het allemaal bekeken en geanalyseerd. Die jongens zijn gewoon moe. De lente komt eraan en de zomerstop. Maar ze moeten nog heel lang door met het EK.” Bade noemt dat geen gekke suggestie. “Het klopt misschien wel, want ik sprak Wilfred Genee de dag na die uitspraak en hij zei: ‘Ik wil wel een keer weer thuis zijn. Het stapelt zich wel op’.”

Al vindt Bade ook dat Derksen zich wel meer mag beheersen. “Elke keer als Johan iets zegt hebben ze een week of twee weken nodig om daar weer op terug te komen. Ik vind ook met dit soort dingen: Johan kan zich ook anders opstellen.” De showbizzkenner vindt dat Vandaag Inside de relletjes zelf ook op blijft zoeken. “Nu moest Merel er weer iets over zeggen en dan blijf je bezig.”

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Is Vandaag Inside te vaak op de buis?

  • Ja, dat hoeft niet elke dag
  • Nee, leuk dat het elke dag op tv is
7198+ Votes

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

18:29
13+
‘Feyenoord wil zakendoen met AC Milan’
18:10
25+
‘Twente ziet in Eredivisie meerdere potentiële aanwinsten’
17:50
63+
Dit zijn de oefenpartners van Feyenoord in de voorbereiding
17:31
46+
Southgate legt uit waarom hij Henderson niet meeneemt naar EK
17:11
65+
Ajax-huurling gaat voor kans in Amsterdam: “Mezelf laten zien aan nieuwe trainer”
17:00
498+
Ajax-versterkingen in aantocht: hier denkt de club aan
16:50
58+
Heracles verwijdert kunstgrasmat in Erve Asito
16:30
181+
Van Praag en Van Wijk woedend na kritiek en slaan terug
16:10
82+
Van Persie laat weten wat hij van Slot verwacht bij Liverpool
16:00
41+
PSV wéér fluitend kampioen | Stalen Snor #58
15:50
77+
‘Oude bekende wil stunten met komst Xavi Simons’
15:29
59+
Jordan Henderson definitief niet naar het EK
15:09
39+
Davy Pröpper zet voor tweede keer punt achter loopbaan
14:48
258+
‘Tegen Bayern München zal Bosz geen nee zeggen’
14:33
1327+
‘Slot wil zijn Feyenoord-lieveling naar Anfield halen’
14:26
277+
Duitse Bundesliga-club laat oog vallen op topscorer Roda JC
14:19
165+
Koeman legt zijn keuze voor Gravenberch uit
14:06
122+
Van Wijk schetst vernietigend beeld van Mislintat: ‘Duldde geen tegenspraak’
13:52
136+
Gullit: “Ik vond altijd dat het DNA van Feyenoord niet klopte”
13:36
243+
Na Slot ook Dennis te Kloese weg bij Feyenoord?
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie