Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Nederland

-

Oostenrijk
25 juni 18:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Gullit: “Ik vond altijd dat het DNA van Feyenoord niet klopte”

Foto: Gullit: “Ik vond altijd dat het DNA van Feyenoord niet klopte”

Onder Arne Slot is het complete DNA van Feyenoord veranderd. Dat vindt ook oud-topvoetballer Ruud Gullit, die eigenlijk vond dat ‘het DNA van Feyenoord altijd al niet klopte’.

Ruud Gullit: ‘Dat gaat het nieuwe DNA van Feyenoord worden’

Dat zegt Gullit in Rondo op Ziggo Sport. “Het ging altijd alleen maar over hard werken, maar volgens mij waren er in de zeventiger jaren allemaal technische spelers. Coen Moulijn was een technische speler. Van Hanegem en Wim Janssen ook. Hard werken hoort erbij, maar ik vind ook goed voetbal. Spelers als Israël had je ook nodig, zonder die kan je niet voetballen.”

Gullit vindt dat Feyenoord op zoek moet naar een ‘Slot 2.0’. “Het gaat om voetbal. Het voetbal dat ze dit jaar hebben gespeeld, vond ik ook weer geweldig. Ze hebben meer punten dan vorig jaar. Het is echt geweldig wat ze gepresteerd hebben. Alleen PSV was gewoon veel beter. Wat nu? Dat moeten ze over gaan bakkeleien, en daar komen ze wel uit, maar het zal wel wennen zijn voor Feyenoord.”

Het afscheid van Slot vond Gullit prachtig. “Wat ik leuk vond, was dat het publiek van Feyenoord het hem gunde. Dat was een mooi gebaar en ze hadden waardering voor wat hij heeft gedaan. Als je zo’n aanbieding krijgt, ga dan maar. Daar was ik heel content mee dat de supporters dat deden. Zijn charisma gaan ze missen, dat is iets dat je niet kan vervangen. Je moet iemand hebben die op dezelfde manier gaat voetballen. Dat gaat het nieuwe DNA van Feyenoord worden.”

Eens met Gullit?

  • Ja
  • Nee
257+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie