Rai Vloet vrijgelaten na dodelijk ongeluk

Foto: Rai Vloet vrijgelaten na dodelijk ongeluk

Gisteren kwam het schokkende nieuws naar buiten dat Rai Vloet was gearresteerd vanwege betrokkenheid bij een dodelijk ongeluk op de A4. Een vierjarig jongetje liet daarbij het leven, de politie gaf aan te vermoeden dat de bestuurder van de auto onder invloed van alcohol was. Vanochtend is Vloet weer vrijgelaten voor medische behandeling, zo meldt de politie. Hij zal later alsnog verhoord worden.

Vloet (26), die medische behandeling nodig had, en de andere man in de auto (27, uit Veldhoven) blijven wel verdachten. De recherche zoekt nog naar getuigen, bijvoorbeeld autorijders met een dashcam, en heeft nog altijd het vermoeden dat er drank in het spel was.

Heracles in shock

Het is nog niet bekend of Vloet ook daadwerkelijk bestuurder van de auto was. Tim Gilissen, technisch directeur van Heracles Almelo,, bevestigde wel al in De Telegraaf: “Wij zijn op de hoogte gebracht dat Rai Vloet betrokken is bij een dodelijk ongeval. Wij zijn er enorm van geschrokken. Ons medeleven gaat uit naar de familie die het slachtoffer is geworden. En verder kunnen wij op dit moment niet nader ingaan op de situatie omdat we heel veel nog niet weten.”

Afgelopen zaterdagnacht kwam de auto waarin Vloet zat in botsing met een auto met man, vrouw en twee kinderen. Het vierjarige zoontje, uit Zoetermeer, bezweek later in het ziekenhuis aan zijn verwondingen.

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie