“Makkelijker om de Dom te verplaatsen, dan om Messi naar Inter te halen”

Foto: “Makkelijker om de Dom te verplaatsen, dan om Messi naar Inter te halen”

Gisteren speelde Internazionale tegen Napoli (2-0 winst) en die wedstrijd werd in China aan de man gebracht middels een foto van Lionel Messi op de Kathedraal van Milaan. De Nerazzurri worden immers in verband gebracht met de FC Barcelona-superster.

Oefenmeester Antonio Conte reageert lacherig op de Italiaanse televisie: “Nou, ik denk dat het allebei behoorlijk onwaarschijnlijk is. Ik hou me stevig vast aan de spelers die ik nu heb, want zij geven alles: dat kan ik garanderen. Wat Messi betreft: het is gemakkelijker om de Dom te verplaatsen, dan om Messi naar Inter te halen.”

In het aankomende weekend speelt Inter tegen Atalanta Bergamo en de ploeg van Conte heeft aan een punt genoeg om de tweede plaats binnen te slepen: “Ook al gaat het om de tweede plaats en is er een ander team dat kampioen is geworden: we moeten wennen aan het gevoel dat er op ons gejaagd wordt. Atalanta heeft in de afgelopen jaren geweldig werk verricht en zijn ieder seizoen sterker geworden. Het wordt een mooie test voor ons om te zien waar we staan. Ik denk dat het een geweldige wedstrijd is om het seizoen mee te beëindigen.”

Inter sluit het seizoen hoe dan ook af zonder prijs: “Ik weet dat mijn aanwezigheid zorgt voor hoge verwachtingen en dat dit invloed heeft op hoe er naar sommige resultaten wordt gekeken. Mensen denken misschien dat alles wat ik aanraak in goud verandert. Dat is in het verleden wel gebeurd, maar dat betekent niet dat het altijd zo zal zijn. Ook ik kan fouten maken, maar ik zal in ieder geval altijd passie hebben en proberen om zo goed mogelijk op bepaalde situaties te reageren.”

Zie jij Messi naar Inter vertrekken?

  • Ik wel
  • Nee, ik ook niet hoor
64+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie