'Club wil in de winter onderhandelen voor transfer Robben'

'Club wil in de winter onderhandelen voor transfer Robben'
13 September 2017 18:57
© ProShots

Het contract van Arjen Robben is nog altijd niet verlengd, en dus zou de Nederlander na dit seizoen zomaar transfervrij kunnen vertrekken bij Bayern München.

De eerste club die daarom bloed ruikt heeft zich inmiddels gemeld. Volgens de Turkse sportkrant AMK wil Galatasaray Robben namelijk gaan verleiden tot een lucratief avontuur in de herfst van zijn carrière. Cim Bom Bom hoopt in de winter om de tafel te kunnen met de oud-speler van FC Groningen en PSV, die gezien het feit dat zijn verbintenis bij Bayern dan binnen een half jaar afloopt, vanaf januari alvast mag tekenen waar hij wil.

Er zou een contract voor één seizoen met een optie tot nog een extra jaar klaar liggen bij Gala. Het genoemde medium schrijft echter wel dat er nog meer clubs met interesse in de 33-jarige Robben zijn, dus haast is geboden. Bovendien is het niet ondenkbaar dat Bayern alsnog langer in zee met de linkspoot wil.
Gerucht Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn.
SoccerNews.nl wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en bediscussieer het bericht met plezier, maar neem het nieuws wel met een korreltje zout.

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

0 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.