Zinspeelt Hartman op zomers Feyenoord-vertrek?

Foto: Zinspeelt Hartman op zomers Feyenoord-vertrek?

Quilindschy Hartman geniet van de topwedstrijden die hij mag spelen met Feyenoord in de Champions League en ook van de interlands met Oranje. De linksback streeft ernaar om die ervaringen vast te houden en zinspeelt op een transfer naar een absolute topcompetitie. Al geeft Hartman niet perse aan dat hij na dit seizoen al klaar is in Rotterdam.

Hartman geniet van topduels

“Ik geniet er wel van, hoor. Spelen met en tegen de echte top”, vertelt Hartman in gesprek met het Algemeen Dagblad. Al mag dat stempel eigenlijk niet op de wedstrijd tegen Atlético Madrid mogen worden gedrukt. “We verloren en dan gebruik je de term ‘genieten’ niet, dat past niet. Maar hoe die gasten echt alles deden om te winnen…”

Hartman stelt onder de indruk geraakt te zijn van de Spaanse topploeg. “De pure klasse van Antoine Griezmann, het werkt bijna verslavend. Dát wil je als voetballer. Anderhalve week later kwamen we elkaar weer tegen bij Nederland – Frankrijk. Dan heb je opeens dat gekke gevoel dat hij weet wie je bent. Zoals ik de duels met Kingsley Coman prachtig vond. Vorig seizoen de kwartfinale tegen AS Roma. De wedstrijd tegen Frankrijk met Oranje. Celtic, Atlético Madrid en Lazio, als je het hebt meegemaakt, wil je het wekelijks ervaren.”

Hartman op weg naar Premier League?

Daarmee lijkt de linksback aan te geven een transfer naar een topclub in het buitenland wel te zien zitten, maar Hartman geeft wel aan dat hij Feyenoord niet zomaar wil verlaten. “Dat verlangen is er ook, natuurlijk, maar verwar dat niet met iets dat lijkt op klaar met Feyenoord. Weet je, als Feyenoord in de Premier League zou spelen, zou ik morgen voor tien jaar bijtekenen en nooit meer vertrekken.”

Zie jij Hartman komende zomer vertrekken bij Feyenoord?

  • Ja, die kans acht ik groot
  • Nee, die kans acht ik klein
195+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie