‘Zahavi bedenkt zich: toch andere club dan Botafogo’

Foto: ‘Zahavi bedenkt zich: toch andere club dan Botafogo’

Eran Zahavi was dicht bij een akkoord met het Braziliaanse Botafogo, maar heeft zich op het laatste moment toch nog bedacht. Volgens diverse media prefereert hij een terugkeer in zijn geboorteland Israël, bij zijn grote liefde Maccabi Tel Aviv.

Het medium LANCE claimt te weten dat enkel formaliteiten Zahavi nog scheiden van het tekenen voor twee seizoenen bi Maccabi. Hij gaat er naar verluidt 1,2 miljoen euro exclusief bonussen per jaar verdienen. Daarmee verdringt hij Brandley Kuwas (ex-Heraclied) van zijn troon als grootverdiener; hij strijkt ‘slechts’ een half miljoen per jaar op in Tel Aviv.

Zahavi speelde van 2013 tot 2016 ook al bij Maccabi, resulterend 122 goals in 157 wedstrijden. Hij werd er drie keer kampioen, toen Zahavi met PSV op bezoek kwam in Europees verband afgelopen seizoen bleek al dat hij nog altijd als een (voetbal)god wordt gezien door de fans.

PSV-afscheid

Bij Omroep Brabant zei Zahavi over zijn PSV-afscheid al: “Onderling is besloten dat dit het juiste moment is om te vertrekken. Ik heb een geweldige tijd hier gehad. Ik hou van deze club. Natuurlijk waren er ups and downs maar ik ga de mooie dingen herinneren.” Het winnen van de TOTO KNVB Beker was zijn hoogtepunt. In twee jaar PSV was hij goed voor 77 wedstrijden, met daarin 36 goals en vijftien assists.

TIP: Wordt Maccabi met Zahavi komend seizoen weer kampioen van Israël? Waag een gokje bij Circus!

Goede keuze?

  • Ja, vind ik wel
  • Ik heb zo mijn twijfels..
41+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie