Zaakwaarnemer heeft Eriksen-nieuws

Foto: Zaakwaarnemer heeft Eriksen-nieuws

De kans is nog altijd aanwezig dat Christian Eriksen zich in januari nog bij Ajax gaat voegen. Nadat Inter Milan zijn contract verscheurde omdat spelen met een defibrillator niet toegestaan wordt in Italië, is de Deen clubloos.

Nadat hij in de groepsfase van het EK, tegen Finland, in elkaar stortte volgde er maandenlang revalideren voor Eriksen. “Hij werkt erg hard en ik ben blij dat hij dat de afgelopen maanden in rust heeft kunnen doen”, reageert zijn zaakwaarnemer Martin Schoots bij The Athletic.

“We hebben zoveel verzoeken gekregen voor interviews, documentaires, allerlei verzoeken, met name uit Engeland.” Het gros van die verzoeken werd afgewezen, maar het toont wel aan dat Eriksen vooral in Londen nog altijd geliefd is. “Hij is nog steeds zo populair en niet alleen bij Spurs-fans”, aldus Schoots.

Daley Blind-achtige rentree?

Eerder zei Schoots al dat hij ‘goede hoop had op een terugkeer van Eriksen op zijn topniveau’, net als voormalig trainer en landgenoot Morten Olsen. Hij wees daarbij naar Daley Blind. “Daley had ook een hartprobleem en kreeg een defibrillator, maar speelt nog steeds op topniveau. Het belangrijkste is dat Christian nog leeft. Nu is de vraag voor Christian en zijn familie: wat nu? Wij kunnen alleen maar hopen dat hij de juiste beslissing neemt. Hij is nu een beetje aan het trainen”, zei Olsen al.

Eindigt Utrecht-Ajax gelijk? Win vijf keer je inleg bij bet365!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door AFC AJAX MEDIUM (@ajaxmedium)

Denk jij dat Eriksen zich in januari bij Ajax gaat voegen?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
553+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie