Wilson vreest voor onzekerheid en hoopt snel op nieuwe coach

Soccernews

Mark Wilson maakt zich sterk voor een nieuwe coach. De sterkhouder van Celtic wil met zijn ploeggenoten niet langer in onzekerheid leven en hoopt dat zijn club snel een nieuwe hoofdtrainer aanstelt. “Het laatste wat je wilt is een onzekere zomer tegemoet gaan”, aldus de verdediger.

Momenteel heeft Neil Lennon de touwtjes in handen bij Celtic. De voormalig-aanvoerder nam het takenpakket over van Tony Mowbray, die eind maart uit zijn functie werd ontheven na teleurstellende resultaten. Lennon sprak eerder de wens uit om langer aan het roer te willen staan bij [i]The Bhoys[/i]. De club wil de interim-coach enkel voor tijdelijke duur en is op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer.

Wilson hoopt dat de nieuwe eindverantwoordelijke snel voor de groep staat. De 25-jarige Schot wil niet weer een scenario meemaken als vorig jaar. Sinds het ontslag van toenmalig trainer Gordon Strachan duurde het weken voordat de club een nieuwe coach kon presenteren. “Het zullen moeilijke weken worden en hopelijk kan de club snel een nieuwe hoofdtrainer vinden zodat de speler gerustgesteld kunnen zijn”, zegt Wilson in [i]Daily Record[/i] woensdag.

“Het laatste wat je wilt is de zomer onzeker ingaan. Ik herinner me vorig jaar nog, het was geen leuke tijd toen Gordan Strachan zijn ontslag kreeg. Je was op vakantie en er werden verschillende coaches in verband gebracht met Celtic. Dat was zeer verontrustend”, aldus Wilson. “Hopelijk zal het niet lang duren voordat we precies weten wie de nieuwe coach wordt.”

De voormalig jeugdinternational keek ook terug op het afgelopen seizoen, die rivaal Glasgow Rangers de titel zag veroveren. “We hebben een teleurstellend seizoen achter de rug, maar de laatste acht wedstrijden hebben ons een boost gegeven. De spelers hebben het vertrouwen terug en we genieten weer van het voetbal.”

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie