Voorbeschouwing: Internazionale en Juventus vechten om finaleticket Coppa Italia

Foto: Voorbeschouwing: Internazionale en Juventus vechten om finaleticket Coppa Italia

Gezien het feit dat de andere halve finale gaat tussen Fiorentina en Cremonese, is de kans groot dat de winnaar van deze ontmoeting de Coppa Italia gaat winnen. Na de 1-1 in Turijn vechten deze topclubs in Milaan om een finaleplek. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en odds die helpen bij het wedden op de wedstrijd Internazionale – Juventus.

Internazionale: teaminfo en vorm

Het is eind april en Internazionale vecht nog om twee prijzen. In de Serie A is Napoli een slag beter dan alle andere topclubs, dus de landelijke competitie gaat weinig eremetaal opleveren. Daardoor blijven de Coppa Italia en de Champions League over. In die laatste competitie werd Benfica uitgeschakeld, waarmee een ticket voor de halve finales werd behaald. Ook in de beker kan nu een grote stap gezet worden.

Coach Simone Inzaghi zag zijn ploeg afgelopen weekend weer eens met overtuiging winnen. De 0-3-zege bij Empoli betekende een einde aan een reeks van vijf Serie A-wedstrijden zonder overwinning. Daardoor zakte Inter naar de zesde plek in de tussenstand. Inzaghi staat dus onder druk en het verslaan van Juventus kan wel eens een mooie duw in de rug zijn, zeker als de beker uiteindelijk ook gewonnen zou worden.

Romelu Lukaku scoorde twee keer tegen Empoli maar zit tijdens deze wedstrijd een schorsing uit, net als doelman Samir Handanovič. Hierdoor zal André Onana ook in de beker onder de lat staan en mag Edin Džeko waarschijnlijk samen met Lautaro Martínez voorin starten. Federico Dimarco, Alessandro Bastoni en Nicolo Barella hopen terug te keren in de basis, terwijl Milan Škriniar geblesseerd is.

Internazionale houdt de nul

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Juventus: teaminfo en vorm

Ook Juventus kreeg een duwtje in de rug recentelijk, want doordat de straf van vijftien punten aftrek werd opgeschort schoot de Turijnse club weer omhoog in de stand. Na het verslaan van AC Monza en Lazio moet Internazionale de derde Serie A-club worden die Juventus aan de kant schuift. Daarna kan de finale voor de vijftiende keer gewonnen worden. Met de bekerzeges tot nu toe is Juventus recordwinnaar.

Afgelopen weekend hoopte Juventus een goed resultaat neer te zetten in eigen huis tegen Napoli, nadat doordeweeks Sporting CP uitgeschakeld werd in de Europa League. Maar goals van Ángel Di María en Dušan Vlahović werden afgekeurd en Napoli wist wel te scoren: 0-1. Zo werd in de competitie nu drie keer op rij verloren. Sowieso scoorde Juventus in de laatste acht duels maximaal één keer.

Coach Massimiliano Allegri heeft een vrij complete selectie voor dit duel. Alleen de geschorste Juan Cuadrado en geblesseerde Moise Kean kunnen er niet bij zijn. Verder hopen Federico Chiesa, Di María en Vlahović nu in de basis te mogen starten, terwijl Paul Pogba mogelijk juist zijn plek verliest. Na recente pijn op de borst is Wojciech Szczęsny er nog niet bij; Mattia Perin vervangt de Pool onder de lat.

Juventus scoort minder dan 1,5 keer

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Onderlinge resultaten

Als we kijken naar het recente onderlinge verleden van deze teams, dan zien we dat de thuisploeg in het voordeel is, met drie zeges en een gelijkspel in de laatste zes ontmoetingen, tegenover twee nederlagen. Het doelsaldo is met 8-7 nipt in Milanees voordeel. Dit seizoen ontmoetten de twee clubs elkaar driemaal. In de competitie was Juventus met 2-0 en 0-1 te sterk en de eerdere bekerwedstrijd eindigde dus in 1-1.

Wedtip Internazionale – Juventus

Beide teams zijn wel eens in een betere vorm geweest, en doen niet meer mee om de landstitel in de Serie A. Maar van de twee lijken de bezoekers er toch nog slechter aan toe te zijn, en het thuisvoordeel kan ook nog wel eens van belang worden. Tip: wedden op ‘Internazionale wint’. Deze weddenschap heeft een odd van 2.10 bij Holland Casino.

No Operators Found

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

0 Votes

*Odds zijn ingevoerd en gecontroleerd op het moment van schrijven en kunnen veranderen na publicatie.

Lees meer

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

12:47
1+
Bruma: “Dat is misschien mijn wildste verhaal”
12:33
30+
Kroes: “Ik zou hem heel graag terug willen hebben bij Ajax”
12:17
45+
Derksen haalt in VI uit naar bargast: ‘Jij verdient tonnen’
12:00
36+
Mysterie Viktor Fischer: underground en depressie na Ajax-tijd
11:43
0+
‘Opvolger Pioli bij AC Milan lijkt bekend’
11:25
22+
‘Real Madrid verlengd contract van drie dertigers’
11:00
39+
‘Manchester United heeft opvolger Varane gevonden’
10:38
329+
Kroes kraakt beleid Mislintat en wijst spelers aan die niet mogen vertrekken
10:25
45+
Jahanbakhsh kon in 2020 naar PSV: “Ze moesten eerst spelers verkopen”
10:15
138+
Te dikke voetballer in de Champions League finale?
10:00
34+
Moest PSV naar Ibiza gaan? | Vraag van Aad
09:32
74+
‘Terugkeer Zirkzee uitgesloten’
09:06
139+
Ajax heeft vakidioot nodig volgens Alex Kroes
08:51
139+
‘Ajax zet vaart achter aantrekken Farioli’
08:40
24+
Nederland was geen optie voor Lijnders: ‘Ik wilde in het buitenland blijven’
08:24
116+
Alex Kroes terug bij Ajax: “Ik kan me volle bak op het voetbalgedeelte focussen”
23:43
253+
‘Dit is waarom Zirkzee niet naar het EK gaat’
23:29
119+
Nachtmerrie Marten de Roon komt uit
23:27
459+
‘Ajax dumpt grootverdiener’
22:45
491+
Silvano Vos schrok zich dood van Ajax-transfer
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie