Vitesse heeft gewenste middenvelder binnen

Foto: Vitesse heeft gewenste middenvelder binnen

Vitesse huurt de rest van het seizoen Paxten Aaronson van Eintracht Frankfurt. Dat maakt de degradatiekandidaat donderdagavond bekend via de officiële kanalen.

Deal Vitesse met Eintracht Frankfurt

De 20-jarige Aaronson staat in Duitsland onder contract, maar kwam de voorbije maanden amper in actie op het hoogste niveau. Eintracht Frankfurt zocht daarom naar een plek om hem speelminuten te laten opdoen. Technisch directeur Benjamin Schmedes heeft contacten in de Bundesliga lopen en slaagde erin om hem binnen te halen.

Aaronson moet als vervanger dienen voor Million Manhoef, die hard op weg is om een overstap te maken naar Stoke City. Met de Amerikaan heeft Edward Sturing een extra optie op het middenveld erbij gekregen. Eerder slaagde Vitesse er al in om Adrian Mazilu en Mexx Meerdink aan de selectie toe te voegen. Het moet helpen om in de Eredivisie actief te blijven.

Enthousiasme bij Aaronson over huurdeal

Voor de aanvallende middenvelder is het een prachtige kans om zichzelf te bewijzen en zo nieuwe stappen te zetten in zijn ontwikkeling. “Ik hoop de nodige minuten te gaan maken om zo belangrijk te kunnen zijn voor het team. De club, de stad, de mensen: het voelt goed om hier te zijn! We gaan samen knokken voor Vitesse”, aldus Aaronson.

Technisch directeur Benjamin Schmedes: “Paxten is een veelzijdige speler die van grote waarde kan zijn voor Vitesse. Naast de clubs waarvoor hij heeft gespeeld, heeft hij dus ook ervaring opgedaan als (jeugd)international van de Verenigde Staten. Het is fijn dat Eintracht Frankfurt hem de kans geeft om zich in Arnhem te ontwikkelen en we wensen hem natuurlijk veel succes.”

Gaat Aaronson bij Vitesse slagen?

  • Ja, ik verwacht het wel
  • Nee, ik denk het niet
80+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie