Vink mist ‘toptalent’ in selectie Jong Oranje

Foto: Vink mist ‘toptalent’ in selectie Jong Oranje

Marciano Vink is niet te spreken over de selectie van Jong Oranje, de analist van ESPN mist Isaac Babadi. Hij vindt dat de middenvelder van PSV thuishoort in de selectie van trainer Michael Reiziger. Zeker als er wordt gekeken naar het aantal middenvelders in de selectie.

Vink mist Babadi bij Jong Oranje

Op vrijdagavond wordt bij Voetbalpraat de selectie van Jong Oranje doorgenomen. Kees Kwakman mist evenwicht in de selectie van Reiziger. “Er zitten niet veel middenvelder bij toch?” Vink reageert en geeft aan dat hij vooral aanvallende middenvelder mist, zoals Babadi. “Ik zie geen typische nummer 10. Babadi is nu geselecteerd voor Nederland Onder 19 en dat vind ik heel gek”, geeft de analist aan. “In het begin van de cyclus voor de EK-kwalificatie heeft hij er gewoon bij gezeten. Toen speelde hij ook echt heel goed, tegen Jong Moldavië thuis scoorde hij nog. Daarna is hij geblesseerd geraakt en heeft hij contractperikelen gehad, maar hij is nooit meer opgeroepen.”

De zaken rondom de contractonderhandelingen van Babadi zijn nu voorbij, waardoor Reiziger hem er nu wel bij had moeten nemen volgens Vink. Tegen Volendam liet de jonge middenvelder wederom zijn klasse zien, waardoor hij niet had misstaan in de selectie van Jong Oranje. Uiteindelijk denkt Vink ook wel te weten waarom Babadi er uiteindelijk niet bij zit. “Reiziger heeft Ruben van Bommel daar heel lang geprobeerd, maar dat is in mijn ogen geen succes. Van Bommel moet vanaf links komen.”

Had Babadi erbij moeten zitten?

  • Ja, hij is echt een meerwaarde voor Jong Oranje
  • Nee, het maakt niet zo veel uit
135+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie