Isaac Babadi

Age: 18

Het laatste nieuws over Isaac Babadi

Isaac Babadi is een Nederlandse linksbuiten van Sierra Leonese afkomst. Sinds 2018 komt hij uit voor PSV, waar hij namens Jong PSV debuteerde in het betaald voetbal.

Babadi werd op 6 april 2005 op de wereld gezet in Nijmegen. In zijn geboorteplaats speelde de middenvelder voor de jeugdteams van amateurclub SV Hatert en NEC. In 2018 maakte hij de overstap naar PSV, waar hij op zijn zestiende verjaardag zijn eerste profcontract ondertekende.

PSV

Babadi debuteerde op 10 januari 2022 in Jong PSV, dat Almere City FC met 5-1 wist te verslaan. Hij viel vijf minuten voor tijd in voor Johan Bakayoko. Op 12 december van datzelfde jaar maakte de aanvaller zijn eerste doelpunt in de uitwedstrijd tegen Jong AZ. Elf minuten na de openingstreffer maakte Babadi ook de 0-2, waardoor hij een belangrijk aandeel opeiste in de 2-3 overwinning.

Voor de A-selectie van PSV kwam Babadi nog niet in actie.

Laatste update: 4 mei 2023

Meer nieuws over Isaac Babadi

22:55
72+
PEC maakt geen fout, goudhaantje bij Jong PSV
11:51
192+
Maduro wijst 3 grootste Oranje O17-talenten aan
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie