Van Gaal legt uit waarom Noa Vahle ‘een openbaring’ voor hem was

Foto: Van Gaal legt uit waarom Noa Vahle ‘een openbaring’ voor hem was

In de Nieuwe Revue van deze maand heeft voormalig bondscoach Louis van Gaal de loftrompet uitgestoken voor Noa Vahle, die als 22-jarige dame namens Veronica verslag deed van het WK in het verre Qatar.

Van Gaal kon erg goed opschieten met Vahle. “Ik ben altijd beter met vrouwen dan met mannen, dus wat dat betreft heb ik pech dat er daar zo weinig van rondlopen in de voetbalwereld”, vertelt King Louis. “Noa was wel een openbaring tussen hen. Ze stelde open vragen, zonder daarbij haar mening te ventileren waar het slachtoffer dan op mag antwoorden.”

Dat Vahle de dochter van Linda de Mol is, wist Van Gaal lange tijd niet eens. “Dat ze uit de familie van De Mol komt wist mijn vrouw Truus eerder dan ik. Het interesseert me ook niet in welk nest ze is geboren. Ik bouw een relatie op met mensen op basis van de persoon. Ze stelde open vragen, zonder daarbij haar mening te ventileren waar het slachtoffer dan op mag antwoorden.”

‘Linda als moeder helpt, maar ze heeft enorm talent’

Momenteel is Vahle in Warschau rondom het duel van donderdagavond tussen Shakhtar Donetsk en Feyenoord. “Het is vooral leuk dat jullie het al twee minuten over mij hebben en ik hier heel ongemakkelijk sta te luisteren”, lacht ze als ze wordt ingebeld bij Vandaag Inside.

Angela de Jong zei over de blondine: “Laten we heel eerlijk zijn, ik denk niet dat iedere andere 22-jarige (inmiddels 23-jarige, red.) op de plek zou staan waar zij staat, als zij niet die achternaam had. Ook al is het de achternaam van haar vader. Maar het meisje heeft wel enorm talent.”

Nederland wint van Kroatië in de Nations League

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Ben jij fan van Noa Vahle?

  • Ja
  • Nee
234+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie