Utrecht met ervaren krachten in gesprek over aflopende contracten

Foto: Utrecht met ervaren krachten in gesprek over aflopende contracten

Thijmen Nijhuis gaat FC Utrecht verlaten. Het aflopende contract van de reservedoelman wordt niet verlengd. Met een aantal talenten gaan de Domstedelingen wél verder, terwijl er ook nog de nodige gesprekken plaatsvinden.

Nijhuis weg bij Utrecht, vier talenten blijven

Ook Utrecht had een aantal hete hangijzers wat betreft de aflopende contracten. Net als bij de andere BVO’s moet er voor 1 april duidelijkheid worden gegeven. Kind van de club, Thijnmen Nijhuis, gaat Utrecht naar veertien jaar verlaten. Zijn aflopende verbintenis wordt formeel opgezegd. De 24-jarige sluitpost is al jarenlang reservekeeper, die in totaal tot drie Eredivisie-duels kwam. Bij Jong Utrecht kwam hij nog wel geregeld tot spelen, terwijl hij in het seizoen 2021/2002 werd verhuurd aan MVV Maastricht.

De clubleiding had goed nieuws voor een viertal talenten van de beloftenploeg. Derensili Sanches Fernandes, Christopher Mamengi, Mees Rijks en Yannick Leliendal kregen te horen dat hun contracten worden verlengd. Zo blijven zij verbonden aan de club uit de Domstad.

Van der Maarel en Van de Streek

Wat betreft het eerste elftal gaat men in gesprek met de ervaren krachten Mark van der Maarel en Sander van de Streek. Ook zij beschikken over aflopende contracten. Van der Maarel is uitgegroeid tot een echt clubicoon, terwijl ook Van de Streek zijn grote waarde voor de club heeft bewezen. Komende periode zal moeten blijken of zij in Utrecht actief blijven.

Doorgaan met Van der Maarel en Van de Streek?

  • 100%!
  • Heb mijn twijfels…
127+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie