Transfer Veerman? Rik Elfrink rept over ‘kansloos briefje’

Foto: Transfer Veerman? Rik Elfrink rept over ‘kansloos briefje’

Joey Veerman keerde vandaag terug in de basis bij PSV. De Volendammer zat de afgelopen weken enkele keren op de bank, maar betaalde het vertrouwen van trainer Ruud van Nistelrooy vandaag terug door de 1-0 te maken in de 2-0 zege op Go Ahead Eagles.

Het Eindhovens Dagblad schrijft er vandaag over: “Veerman had de afgelopen weken amper gespeeld bij PSV en dat voedde nogal wat speculaties. Zeker toen deze week naar buiten kwam dat Besiktas hem zou willen inlijven. Al snel bleek het te aan om een niet al te serieuze vrijage van de Turken. Een gemachtigde van de club had een briefje gestuurd aan de makelaar van Veerman met de vraag of hij te huur zou zijn. Het antwoord van PSV was kort maar krachtig. Nee.”

‘Niet verzwakken, juist versterken’

“Waarom zou PSV ook?”, vraagt clubwatcher Rik Elfrink zich hardop af. “Er is door de verkoop van Noni Madueke en Cody Gakpo geld genoeg in kas en Veerman geldt nog altijd als een belangrijke speler voor de club. De Turken hadden voor een eventuele koop drie miljoen euro over en dat was al helemaal geen optie voor de Eindhovenaren, die de komende dagen de overgebleven selectie intact willen houden en nog willen versterken met een aanvaller.”

“De afgelopen dagen waren daarvoor nog meerdere opties open en het plan van PSV is steeds geweest om nog minimaal één speler aan te trekken. De Belgisch-Kosovaarse aanvaller Adnan Januzaj is op dit moment een belangrijke optie om in Eindhoven aan de slag te gaan.” Dit nadat onder meer Viktor Tsygankov, Arnaut Danjuma en Anthony Elanga onhaalbaar bleken voor PSV.

Veerman moet altijd spelen

  • Eens
  • Oneens
323+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie