‘Ten Hag gaat voor sensationele transfer’

Foto: ‘Ten Hag gaat voor sensationele transfer’

Erik ten Hag wil komende zomer een grote slag slaan op de transfermarkt. Volgens The Daily Mail moet Harry Kane de nieuwe spits van Manchester United worden.

Ten Hag heeft de afgelopen maanden indruk gemaakt als manager van United, maar de Nederlander is nog lang niet tevreden. Zo wil hij graag een zwaargewicht aantrekken als nieuwe spits. Volgens de Britse tabloidkrant is Kane een absolute topkandidaat op Old Trafford.

Manchester United zou al contacten hebben gelegd met de entourage van Kane. Naar verluidt staat de spits van het Engelse nationale team open voor een transfer naar The Red Devils. Dat zou opvallend zijn, aangezien hij al vaker is gelinkt aan andere clubs en vooralsnog telkens loyaal bleef aan Tottenham Hotspur.

Dilemma voor Kane

Met Spurs heeft Kane (29) nog altijd geen prijzen gewonnen. Mede daarom staat de spits naar verluidt niet te springen om zijn volgend jaar aflopende contract te verlengen. Mocht hij niet op andere gedachten worden gebracht, dan lijkt een zomers afscheid een serieuze optie voor alle partijen.

Champions League-kwalificatie lijkt een grote rol te spelen in de besluitvorming van Kane. Momenteel staat Spurs vijfde op vijf punten van de topvier, waardoor deelname aan het miljoenenbal allesbehalve zeker is. Manches United staat er daarentegen beter voor.

Hoofdprijs

Mocht Kane voor een zomers afscheid opteren, dan zal Spurs-voorzitter Daniel Levy nog altijd voor de hoofdprijs gaan. The Daily Mail verwacht dat de Londenaren aan minimaal 85 miljoen pond denken (zo’n 97 miljoen euro). Ook clubs als Bayern München en Real Madrid worden genoemd, maar zelf lijkt hij een voorkeur te hebben voor een vervolg in de Premier League.

Wint Man Utd van Arsenal?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Gaat Kane in de zomer naar United?

  • Ja
  • Nee
2258+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie