Ten Hag en Onana opgelucht na minimale zege Manchester United

Foto: Ten Hag en Onana opgelucht na minimale zege Manchester United

Manchester United opende maandagavond het Premier League-seizoen met een magere 1-0 overwinning op Wolverhampton Wanderers. Ondanks de nipte zege was manager Erik ten Hag niet ontevreden over de geleverde prestaties van zijn spelers.

Winst telt voor Ten Hag

“Wij weten: we kunnen beter voetballen dan dit”, oordeelde Ten Hag tegenover Viaplay. “Zeker in het begin van de competitie gaat het om het verzamelen van punten. We waren niet in de controle en dat geeft geen fijn gevoel. Maar als je uiteindelijk wint zegt dat iets over hoe je organisatorisch hebt gestaan. Ik ben blij met de clean sheet en de drie punten.”

Ten Hag sprak wel tegenover de BBC zijn ontevredenheid over zijn voorhoede. “k denk dat we vijf of zes keer hadden kunnen scoren en dat er overtalsituaties waren. Maar ik denk dat de aanval vandaag niet in de beste vorm was en dat we er meer uit hadden kunnen halen in de overtalsituaties. Gelukkig verdedigden we de tegenaanvallen goed en had André Onana een paar hele goede reddingen.

Onana vertrouwde op arbitrage

De oud-doelman van Ajax kwam in de blessuretijd nog goed weg toen hij hard in botsing kwam met twee spelers van Wolverhampton. Tegenover MUTV vertelde Onana zich echter nooit zorgen te hebben gemaakt. “Je kunt de juiste keuze maken en soms ook niet. Aan het einde van de dag leer je van fouten. Ik vertrouw de scheidsrechters, wat ze doen is niet makkelijk, vooral nu met VAR. Dus ik was kalm, ik wist dat het gewoon een contact was, dus ik ben kalm en voor mij ben ik heel blij met deze overwinning.”

Zie jij Manchester United dit seizoen kampioen worden?

  • Ja, dat verwacht ik wel
  • Nee, dat verwacht ik niet
163+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie