‘Ten Hag clasht met Manchester United’

Foto: ‘Ten Hag clasht met Manchester United’

Erik ten Hag is niet te spreken over de huidige situatie bij Manchester United. De manager wil de selectie deze zomer serieus versterken om volgend seizoen sportieve stappen te kunnen zetten, maar deze plannen worden vooralsnog behoorlijk bemoeilijkt.

Nederlander baalt van twijfels op Old Trafford

Ten Hag leidde United dit seizoen naar de derde plaats, de winst van de Carabao Cup en de finale van de FA Cup. Volgens de voormalig Ajax-trainer is er echter meer kwaliteit nodig om volgend seizoen hoge ogen te gooien. Zo wil de Nederlander graag een topspits à la Harry Kane (Tottenham Hotspur) inlijven.

Het probleem is dat Ten Hag nog altijd niet weet hoeveel geld er deze zomer te spenderen valt. De terugkeer in de Champions League is een financiële meevaller, maar er zijn meer miljoenen nodig om de planning uit te werken. Daarbij geldt dat de familie Glazer weinig wil ondernemen vanwege de potentiële overname.

Manchester United staat al enige tijd te koop, maar witte rook ontbreekt nog altijd. Een snelle oplossing ligt ook niet in de lijn de verwachting. Om die reden dreigt Ten Hag andermaal te zijn aangewezen op de Amerikaanse eigenaars, maar zij zouden niet staan te springen om fors te investeren in de selectie.

Sir Jim Ratcliffe en Sheikh Jassim bin Hamad Al Thani zijn nog altijd in de race voor de overname van Manchester United. Volgens The Athletic dreigt de onduidelijkheid in het nadeel van de Premier League-gigant uit te vallen. Britse media claimen zelfs dat de clubleiding en Ten Hag op een clash afkoersen.

Wint Inter van Man City?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Heeft Ten Hag gelijk?

  • Ja
  • Nee
4263+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie