Te Kloese laat zich uit over aanblijven Slot

Foto: Te Kloese laat zich uit over aanblijven Slot

Het gonst al weken van de geruchten dat Arne Slot mogelijk Feyenoord komende zomer gaat verlaten. De oefenmeester heeft weliswaar nog een doorlopend contract bij de Rotterdammers, maar vooral vanuit de Premier League is er de nodige interesse. Algemeen directeur Dennis te Kloese heeft echter goede hoop op een langer verblijf van Slot.

Lof voor Slot

Tegenover Feyenoord TV spreekt Te Kloese lovend over Slot. “We hebben echt een hele goede trainer. Waar succes is, daar wordt natuurlijk naar gekeken, trainers, spelers en staf. Zoals je weet is Nederland een land waar spelers en trainers worden opgeleid. Op een gegeven moment bereiken mensen succes en willen ze hun geluk beproeven in andere delen van de wereld.”

Te Kloese heeft echter de volle overtuiging dat Feyenoord een goed verhaal heeft om Slot langer te behouden. “Wij denken een heel mooi verhaal te hebben om Arne langer aan ons te binden. Vorig jaar hebben we zijn contract verlengd. In de winterstop was er interesse voor Slot vanuit Engeland. We waren toen meer gefocust op het behouden van onze spelers en het realiseren van onze sportieve ambities.”

Nieuw contract voor Slot?

Slot heeft bij Feyenoord nog een contract tot medio 2025, maar Te Kloese hint op een mogelijk nieuw verbetert contract voor de oefenmeester. “Met het vernieuwde contract van vorig jaar hebben we besproken welke koers we zouden volgen. Nu, met dit succes, zullen we, nadat de confetti is gedaald, weer gaan zitten om te praten.”

Verwacht jij dat Slot blijft?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
1207+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie