Strand Larsen laakt ‘compleet onrealistisch’ Groningen

Foto: Strand Larsen laakt ‘compleet onrealistisch’ Groningen

Jörgen Strand Larsen is niet te spreken over de handelswijze van FC Groningen. De 22-jarige spits kan rekenen op aanbiedingen van clubs als Bologna, Salernitana en Middlesbrough, maar de reactie is vooralsnog telkens ‘nee’. 

Na de 6-1 nederlaag bij Ajax onthulde Strand Larsen zijn onvrede tegenover Voetbal International: “Ik ben teleurgesteld, vooral over de manier waarop de club de situatie behandelt. Toen ik twee jaar geleden voor FC Groningen tekende hoopte ik dat het op een andere manier zou gaan. Ik weet dat ik belangrijk ben voor FC Groningen en ik waardeer en koester mijn rol hier, maar ik ben echt teleurgesteld over de handelswijze van de club.”

Volgens Strand Larsen is er ‘meer dan tien miljoen euro’ geboden. “Ik had gehoopt dat ik genoeg gerespecteerd zou worden om op zijn minst met die clubs in onderhandeling te gaan. Dat is niet gebeurd en dat vind ik jammer. Ik snap dat ik een contract heb, maar ik ben een jonge jongen die stappen wil maken. Inmiddels is de derde club die een serieus bod gedaan heeft afgewezen.”

“Begrijp me goed: ik ben niet boos, maar de manier waarop de club op andere clubs reageert stelt me wel teleur”, aldus de Noorse spits, die zijn werkgever ‘onbeleefd’ noemt. De reactie van de clubleiding? “Dat ze me niet willen verkopen, punt uit. Dat is de reactie. Mark-Jan Fledderus heeft me een bedrag genoemd waarvoor ik weg mag, maar dat bedrag is niet serieus te nemen. Veel te hoog voor welke club dan ook, compleet onrealistisch.”

TIP: Wint Groningen van Go Ahead? Win 1,90 keer je inleg via Unibet!

Heeft hij gelijk?

  • Ja
  • Nee
140+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie