Rentree Pröpper nadert; middenvelder met Vitesse op trainingskamp

Foto: Rentree Pröpper nadert; middenvelder met Vitesse op trainingskamp

Davy Pröpper gaat met Vitesse op trainingskamp naar Portugal. De 31-jarige middenvelder zette een klein jaar geleden een punt achter zijn loopbaan, maar overweegt nu terug te keren bij zijn oude wekgever.

Pröpper, die destijds bij PSV was teruggekeerd na een Engels avontuur bij Brighton & Hove Albion, had het plezier in het voetbal verloren. De 17-voudig Oranje-international besloot zijn contract in te leveren om zich te focussen op andere dingen. Nu lijkt hij toch weer open te staan voor een rentree in het profvoetbal.

Vitesse maakte dinsdagmiddag de 28-koppige groep bekend die afreist naar de Algarve. Na een slechte eerste seizoenshelft hoopt trainer Philipp Cocu daar de basis te leggen voor een succesvollere campagne na de winter. Naast Pröpper zal ook Dominik Oroz zich bij de selectie voegen. De Kroatische verdediger was in de eerste seizoenshelft nog uitgeleend aan Sturm Graz, omdat hij in Oostenrijk nog zijn dienstplicht moest vervullen.

Buitink

Aanvaller Thomas Buitink blijft achter in Nederland. Zijn toekomst ligt niet meer in Arnhem, hij mag uitzien naar een nieuwe club. Buitink doorliep de jeugdopleiding van Vitesse en brak er door in het eerste elftal. In 115 officiële duels kwam hij tot zestien treffers. Dit seizoen vertolkte hij een reserverol/

Daalt Vitesse af naar de Keuken Kampioen Divisie?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Zit er een succesvolle rentree in voor Pröpper?

  • Denk ik wel
  • Nee, helaas
84+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie